ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Atea Sverige

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Business Controller till Atea Sverige

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Nu söker vi en driven Business Controller med flera års erfarenhet av ekonomistyrning som vill vara en del av vårt team!

Om rollen
I din roll som Business Controller ingår du i en central organisation som ansvarar för affärsutveckling och ledning av Professional Services på Atea. Du kommer att vara en viktig teamspelare i ledningsgruppen med fokus på att effektivisera och utveckla Ateas konsultverksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ekonomistyrning av Professional Sevices med fokus på uppsättning av ekonomiska modeller, KPIer och processer för mätning och uppföljning av konsultverksamheten

  • Ta fram beslutsunderlag till ledning, koncern och andra intressenter

  • Business Partner inom Affärsutveckling

Du rapporterar till Chef för Affärsutveckling. Atea sitter i ljusa och moderna lokaler i Kista och erbjuder en hybrid arbetsplats.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig och med flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har arbetat med styrning av konsultverksamhet, bl.a. styrmodeller, analyser, KPIer, med syftet att säkerställa hög lönsamhet för konsulter.  Du har förståelse för balans- och resultaträkning och har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift samt har en akademisk examen eller likvärdig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av Power BI och/eller Qlickview är detta meriterande.

Du är en analytisk person som har ett sinne för affären, ett eget driv och vill påverka och utveckla verksamheter. Inom Atea är det viktigt med samarbete och de är därför viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer. Du har en förmåga att skapa struktur och ramar samt se lösningar kopplat till problemställningar och du trivs i en föränderlig miljö.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Atea med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Helene Werme helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Business Controller till Atea Sverige

Mpya Finance AB