ekonomijobb.se

Business Controller till ApoEx

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Business Controller till ApoEx

Vill du vara med på en tillväxtresa och verkligen göra skillnad? Vill du fortsätta utvecklas som Business Controller i en miljö som präglas av driv, gemenskap och inställningen att ingenting är omöjligt? Då kan tjänsten som Business Controller på ApoEx vara något för just för dig!

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial.

ApoEx är i kraftig tillväxt och söker nu ytterligare en driven och självgående Business Controller som brinner för att vara med och påverka och arbeta proaktivt med förbättringar. Är du den vi söker? Hoppas det! Vi vill gärna göra skillnad tillsammans med dig.

Som Business Controller är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att ansvara för analys, verksamhetsuppföljning och planering för något av våra affärsområden. Våra tre affärsområden är B2B, e-handel och B2PS. Du kommer att driva budget, prognos och kontinuerliga förbättringsprojekt.

För att trivas i rollen som Business Controller hos ApoEx är det viktigt att du drivs av att arbeta i en kundorienterad organisation i ständig förändring och tillväxt, där du får möjlighet att vara med och påverka. Som person har du lätt för att samarbeta och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även att:

  • Agera businesspartner
  • Stötta respektive enhet i samband med Business Review
  • I samverkan med respektive enhet medverka till att ta fram budget och prognos för enheten
  • Utbilda budgetansvariga i att förstå sina siffror i budget, prognos och utfall
  • Ansvara för delar i månadsbokslutsprocessen
  • Ansvara för att upprätta likviditetsprognos, kassaflödesanalys och BR
  • Ansvara för framtagning och uppföljning av Business Cases
  • Ansvara för och delta i olika ADHOC projekt

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med minst några års erfarenhet av controllerarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från transaktionsintensiva bolag, en god förståelse för redovisning och en stark analytisk förmåga. Vidare har du lätt att kommunicera både muntligen och skriftligen. Har du erfarenhet från B/I system och/eller Mercur är det meriterande.

Din personlighet är en viktig framgångsfaktor. Du är affärsdriven, analytisk, proaktiv och bidrar till verksamheten med relevanta analyser. Vidare är du en positiv och prestigelös teamspelare med mycket energi. Du har ett gott ordningssinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö präglad av snabb tillväxt.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar ApoEx med Mpya Finance. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsulter Helene Werme, på 070-897 11 57 eller Maria Brisheim på 070-842 13 77

Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt då vi löpande kallar till intervju.

Om ApoEx

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av en kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?

 

Dela detta jobb

Business Controller till ApoEx

Mpya Finance