ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Amuse – för artisterna – för proffsen

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Business Controller till Amuse – för artisterna – för proffsen

Amuse växer och behöver förstärka sin ekonomifunktion med en Business Controller. Hos Amuse erbjuds du en härlig kultur med motiverande och engagerade kollegor som alla brinner för musik. Här får du möjligheten att verka i ett internationellt bolag i tillväxt samtidigt som du får vara med och bidra till både tillväxt och utveckling. Låter detta som du?

Då kan rollen som Business Controller hos Amuse vara något för dig!

Om rollen
I rollen som Business Controller arbetar du nära verksamheten med uppföljning och analyser. Du ansvarar för- och driver budget och forecastprocessen samt analyserar KPIer och prissättningsstrategier. Rollen innefattar också effektivisering och optimering av systemstöd.  Utöver det agerar du bollplank till redovisningsansvarig samt säkerställer månads- och årsbokslut.

Du rapporterar till Bolagets CFO Melissa Hasic och du blir en del av Finance teamet som idag består av 3 personer. Amuse sitter i charmiga lokaler intill Tegnerlunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva/ansvara för budget- och forecast processen
  • Se över rapportering och ta fram nya rapporter och beslutsunderlag
  • Effektivisera och optimera systemstöd
  • Se över och analysera KPIer och prissättningsstrategier
  • Vara bollplank och rådgivare till övriga i organisationen
  • Säkerställa månadsbokslut och agera bollplank till redovisningsansvarig
  • Ad-hoc analyser

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har ca 3-5 års erfarenhet som Business Controller med grundläggande kunskap inom redovisning. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och du arbetar både strukturerat och effektivt. Du triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala.

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en tillväxtmiljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor. Du talar engelska obehindrat både i tal och skrift.

Tidigare erfarenheter av Netsuite och/eller royalties är meriterande, men inget krav.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Amuse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

About Amuse
Changing the game since 2017, we’re a new type of music company giving free music distribution and empowering tools to artists and their teams across the globe. By using music consumption data, we find, license, and build cutting-edge services for tomorrow’s platinum-selling independent talent.

For more information, www.amuse.io.

Dela detta jobb

Business Controller till Amuse – för artisterna – för proffsen

Mpya Finance AB