ekonomijobb.se

 

-->

För AGAS räkning söker vi en senior Business controller. Rollen verkar i en ekonomiskt komplex, men välmående miljö och erbjuder spännande utmaningar både vad gäller ekonomistyrning och karriärsutveckling. Du blir en del av ett seniort controller-team och rapporterar till Head of Business Control. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Resultatuppföljning för specifikt affärsområde/landsområde
  • Ansvara för djupgående analys och förklaring av utfall
  • Driva budget- och prognosarbete i tätt samarbete med verksamhetschefer
  • Månatlig uppföljning och rapportering mot KPI:er i komplex matrisstruktur mot både verksamhet och ledning
  • Ad-hoc analyser till nationella och internationella funktioner
  • Driva förändrings- och förbättringsprojekt kring rapportering, ERP-funktionalitet och uppföljning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med mellan 7–10 års erfarenhet av en Business Controller-roll i internationell miljö, med vana av uppföljning och rapportering i flera riktningar.
Du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi och har mycket god förståelse för redovisning, erfarenhet av SAP och är även mycket van användare av Excel. Du har en hög analytisk förmåga som även får uttryck i form av en naturlig drivkraft för problemlösning och förmågan att kunna självständigt undersöka och förklara mer komplexa resultatutvecklingar.  Du uttrycker dig obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder AGA dig?
Denna roll erbjuder dig en möjlighet att få verka i en komplex, global miljö, där arbetsgivaren värdesätter såväl din förmåga som controller som din personlighet. Rätt person kommer kunna få arbeta med utmanande, utvecklande frågor kring ekonomistyrning och analys.

Om AGA
AGA är en del av Linde Group, som är världsledande leverantör av gas, ingenjörskonst och vård. Linde Group finns i över 100 lände över hela världen och hade 2017 en omsättning på 17,113 miljarder Euro. Men, det som gör AGA storslaget är dess medarbetare, de får storslagna saker att hända. Läs mer på www.aga.com och www.linde.com.

Location: Lidingö, Stockholm (kommer under 2020 att flytta till Arenastaden, Solna)

 

Business Controller till AGA, Stockholm

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb