ekonomijobb.se

Business Controller – Stockholm – start i augusti ev. tidigare

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Business Controller – Stockholm – start i augusti ev. tidigare

Till tjänsteföretag inom uthyrningsbranschen placerat i Stockholm, söker vi nu en Business Controller.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Start i augusti eller tidigare och ca ett halvår.

Omfattning:
Heltid, kan fungera även på deltid.

Beskrivning av uppdraget:
Du kommer att ingå i ett Controllerteam om 5 personer och arbeta i en klassisk Business Controllerroll, där du stöttar stabsfunktionerna för den svenska verksamheten. Bolaget verkar i hela Europa och har ca 900 anställda i Sverige. Redovisningsfunktionen är outsourcad, så här är det önskvärt att ha en rätt bra förståelse för redovisning, då vissa delar kan vara lite i gränslandet mellan en Business Controller och en Financial Controller.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår budget och prognosarbete, analys och uppföljning. Samt att du kommer bli involverad i projekt som kretsar kring ekonomifunktionen. Du rapporterar till Business Controller-chefen.

Din profil:
Du är troligen civilekonom eller liknande. Du känner dig trygg i rollen som Business Controller och är även lite kunnig inom redovisningsområdet. Troligen har du arbetat inom ett medelstort till stort bolag tidigare.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

Business Controller – Stockholm – start i augusti ev. tidigare

Prodiem