ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller – Stockholm – start augusti

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Business Controller – Stockholm – start augusti

Vi söker nu en Business Controller till ett interimsuppdrag hos vår kund som är ett svenskt bolag i tillväxt med försäljning och tillverkning både i Sverige och utomlands.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Från mitten/slutet av augusti och ca 6 månader

Omfattning:

100%

Beskrivning av uppdraget:

I rollen som Business controller kommer du att vara del av en snabbväxande organisation och arbeta mot försäljningsorganisationen. Du arbetar med analys, uppföljning samt budget och prognosarbete. Du agerar stöd och support till säljorganisationen samt driver och utvecklar analys och rapportering inom försäljningsorganisationen. Du agerar bollplank till controllerchefen i div frågor samt deltar i arbetet avs prissättning, utveckling av rapportering och system etc. Du tillhör controllerteamet och rapporterar till chefen för Business control.

Din profil:

Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi/management med erfarenhet av en liknande roll som Business Controller. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en internationell roll med mycket kontakter. Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du erfarenhet av Business Central (Microsoft Dynamics 365) och Anaplan är det en fördel.

Som person är du analytisk och självgående med förmåga att driva ditt eget arbete och leverera med kvalitet. Du är ansvarstagande samt van att snabbt sätta dig in i en ny verksamhet. Du är affärsdriven med förmåga att påverka och bidra med din kompetens och erfarenhet.

Vidare trivs du i rollen med att ta initiativ till förändring och förbättring av processer, rapportering och system etc. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera samt trivs i ett snabbväxande bolag med högt tempo.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Business Controller – Stockholm – start augusti

Prodiem