ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Business Controller sökes till Sjöfartsverket i Norrköping!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Business Controller sökes till Sjöfartsverket i Norrköping!

Nu söker vi en Business Controller med erfarenhet och inriktning mot IT förvaltning och projekt till Sjöfartsverket i Norrköping. Har du minst 5 års erfarenhet av en ledande roll inom ekonomiyrket? Då kan det vara dig vi söker! 

Välkommen in med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller ansvarar du för den övergripande controllingen inom Sjöfartsverket. Du kommer att strukturera och hålla ihop budget och prognosprocessen för förvaltningsobjekten samt säkerställer god synkning med linjens motsvarande processer. Vidare har du en sammanhållande roll i controlling av myndighetens större projekt inom IT och verksamhetsutveckling. I rollen kommer du medverka vid kvalitetssäkring och ansvarar för den ekonomiska bedömningen vid beredningen av projektinitativ och håller en övergripande kontroll över portföljens utveckling. Som IT controller kommer konsulten arbeta nära övriga controllers som har spetskompetensen inom deras efter område/projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga där du kan förklara komplexa problem och kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du kan prioritera samt kan arbeta strukturerat. Vidare tror vi att du är noggrann och prestigelös. Du har även förmågan att ta förankrade beslut och kan driva frågeställningar i mål.

Du ska också uppfylla följande;

  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller annat område som Sjöfartsverket bedömer relevant

  • Minst 5 års erfarenhet av en ledande roll inom ekonomiyrket, tex som controller eller ekonomichef

  • Genomgått utbildning inom aktuellt område

  • Kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)

  • Kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)

  • Erfarenhet av statlig redovisning

  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid 100% (40 h/v). Placering: Norrköping. Uppdraget startas igång senast 2022-02-01 och beräknas pågå till 2023-01-31 med möjlighet till förlängning. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Business Controller sökes till Sjöfartsverket i Norrköping!

Jurek