ekonomijobb.se

För interimsuppdrag till koncern inom vårdsektorn sökes nu en Business Controller på deltid
För kunds räkning söker Vindex nu en Business Controller för interimsuppdrag på deltid. Uppdraget startar omgående och omfattar ca 50-80% av en heltidstjänst vilket motsvarar 20-32 h/vecka beroende på konsultens önskemål. Längden på uppdraget är sex månader och arbetsuppgifterna består av sedvanliga controller-uppgifter.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller på deltid till koncern inom vårdsektorn
Hantering av intäktsflöden
Analysarbete
Uppföljning av nyckeltal
Rapportering
Budget och prognos
Business Case
Lönsamhetsanalys
Förekommande ad hoc-uppgifter
Vi söker en analytisk, pedagogisk och handlingskraftig person till det här uppdraget. Du är ansvarsfull och trivs i en roll med breda kontaktytor där du får jobba både högt och lågt. Utöver detta är har du en positiv och prestigelös inställning med ett öga för detaljer samt att du kan se helhetsperspektivet.

Kvalifikationer för rollen som Business Controller på deltid till koncern inom vårdsektorn
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 4-5 års erfarenhet av rollen som Business Controller
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Van Excel-användare
Goda systemkunskaper
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref RPBC680. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster inom ekonomi? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Business Controller på deltid till koncern inom vårdsektorn

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Dela detta jobb