ekonomijobb.se

Business Controller Operations till Nederman i Helsingborg

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Business Controller Operations till Nederman i Helsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig!

Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du målinriktad, ansvarstagande och analytisk och trivs med att jobba både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara rätt jobb för dig. Du kommer att ansvara för en produktionscontroller och sitta med i ledningsgruppen för Nederman Manufacturing Sweden. Tjänsten är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg och rapporterar till CFO EMEA samt har streckad linje till Vice President EMEA Operations. Vissa resor förekommer i rollen.

Vad erbjuds du?

Du kommer att arbeta i spännande och dynamisk miljö med kollegor som brinner för Nedermans produkter. Nedermans kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Företaget är inne i en expansiv fas med stor möjlighet att påverka i en verksamhet i förändring.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Direktansvar för alla delar av controllingen för Nederman Manufacturing Sweden
 • Direktansvar för alla månatliga, kvartalsvisa och årliga rapporter inklusive prognoser och budgetar.
 • Rapportering sker tillsammans med Shared Service Center men ansvaret ligger hos Business Controller Operations
 • Del av och nära samarbete med Nederman Manufacturing Swedens ledningsgrupp
 • Nära samarbete med- och personalansvar för produktionscontroller.
 • Ge proaktiv feedback till ledningsgruppen och arbeta nära Director Operations EMEA i frågor gällande Nederman Manufacturing i Sverige.
 • Utveckla och analysera prognoser och KPI:s
 • Nära samarbete med Shared Service Center, särskilt från ett rapporteringsperspektiv
 • Kontinuerligt granska alla finansrelaterade processer, initiera och genomföra förbättringar tillsammans med Shared Service Center och produktionscontroller
 • Ansvar för rörelsekapital och kassaflöde
 • Stötta och utveckla organisationen med ett affärsfokus
 • Delta i olika ad hoc-affärsprojekt, tex genomförande av nytt ERP-system

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av arbete inom controlling i tillverkande bolag. Du har ett analytiskt sinne, har ett stort affärsintresse och har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare är du kommunikativ, har mycket energi, är smidig och serviceinriktad, och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel. Har du erfarenhet av större ERP-system är detta meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Nederman med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Business Controller Operations till Nederman i Helsingborg

Mpya Finance