ekonomijobb.se

Business Controller med rapportstrukturfokus – Stockholm – start snarast

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-05-27

Ansök nu

Business Controller med rapportstrukturfokus – Stockholm – start snarast

Till ett försäkringsbolag placerat i norra Stockholm, söker vi nu en Business Controller som gillar att forma bra rapportstruktur.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Norra Stockholm, dock sker mycket arbete på distans för närvarande.

Tid:

Start så snart som möjligt och minst 6 månader.

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Bolaget satsar nu på att stärka upp hela sin rapporteringsstruktur och behöver nu hyra in en Business Controller som är bra på att automatisera, förbättra, forma och få till bra mallar för exempelvis kassaflödesanalyser, balans- och resultatrapporter, styrelserapporter etc. Man behöver också bygga in alla KPI:er i Mercur, som är deras BI-system, då man har många specifika mätetal inom försäkringsbranschen.

Det finns Projektledare och IT-konsulter som kommer hjälpa till med själva byggandet, din uppgift är att kravställa hur rapporterna behöver vara utformade och du arbetar även nära företagets CFO som du även rapporterar till.

Din profil:

Du är troligen civilekonom eller liknande. Du har en bra förståelse för hur man kan skapa bra rapporter och vad de används till. Troligen har du erfarenhet av försäkringsbranschen som Business Controller och brinner för förbättring och utveckling. Att få till riktigt bra arbetsredskap som gör att processerna blir mer effektiva och användarvänliga är det du brinner lite extra för. Du har därför säkert haft en liknande roll eller uppdrag tidigare. Då det här uppdraget bygger på ett bra teamwork mellan dig, IT-konsulter och CFO är du också en bra lagspelare som strävar efter samma mål.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

Business Controller med rapportstrukturfokus – Stockholm – start snarast

Prodiem