ekonomijobb.se

Business Controller/IT Controller – Stockholm- start i slutet av september

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Business Controller/IT Controller – Stockholm- start i slutet av september

Till en detaljhandelskedja placerad i Stockholm, söker vi nu en Business Controller/IT-Controller med fokus på förändringsprojekt.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss. Då vi i detta uppdrag agerar underleverantör, kommer vi max att kunna betala ca 700-750:-/h för dig som driver eget bolag.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start i slutet av september och ca 8-9 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Group Finance IT är i en omställningsfas och arbetar med förflyttning inom flera områden såsom IT Planning, IT Charge Back, Cost Management, Business Value Analys och Process Automation.

Din vardag kommer bestå av att arbeta med verksamhetsområdet IT Services vilket inkluderar affärsplanering, finansiella mål, prognosarbete samt löpande uppföljning och analys av kostnadseffektivitet och affärsvärde av IT investeringar. Du ansvarar för att en korrekt och kvalitativ managementrapportering för relevanta områden upprätthålls samt att synliggöra framtida affärsrisker. Här kommer du att stötta ledningsgrupper och affärsområdets chefer samt bidra till att utveckla delar av dom finansiella processerna.

Din profil:

Förutom att du är riktigt duktig inom Business Controlling och gillar det du gör, så trivs du även med att arbeta i en konsultativ roll med fokus på förändring. Du är strategisk, analytisk, initiativrik, nyfiken och arbetar självgående. Du lägger stor vikt att fullfölja det du påbörjar. Sist men inte minst beskriver andra dig som en person med positiv inställning och med en förmåga att nå ut till verksamheten genom god kommunikation. Känner du igen dig? Då är detta en roll för dig.

Vi söker dig med akademisk examen motsvarande civilekonom eller annan likvärdig utbildning samt fem års erfarenhet från liknade roller. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av IT- Controlling.

För att lyckas i rollen krävs det att du har: 

  • Mycket god analytisk förmåga och vana att arbeta med datadrivna insights och verktyg

  • Mycket god kommunikativ förmåga och presentationsteknik kunnig, både muntlig och skriftlig

  • Mycket god förmåga att snabbt sätta dig in i en ny roll, processer och arbetssätt

  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office, framför allt Excel och Power Point

  • God systemkunskap från Business Intelligence-verktyg framför allt Tableau

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

 

Dela detta jobb

Business Controller/IT Controller – Stockholm- start i slutet av september

Prodiem