ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller Fleet till Cramo i Solna

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Business Controller Fleet till Cramo i Solna

Är du en framåtlutad, prestigelös Business Controller som älskar att jobba nära verksamheten? Har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation och trivs som bäst i en dynamisk miljö med många kontaktytor? Då kan rollen som Business Controller på Cramo vara en tjänst för just dig!

Vad kan Cramo erbjuda dig?

Cramo är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Här får du möjlighet till utveckling och stort ansvar och blir en nyckelspelare i Cramo’s Business controllerteam. Kulturen på Cramo präglas av engagemang, glädje och omtanke där din kompetens kommer att göra skillnad.

I denna roll som Business Controller kommer du ansvara för vår leveransorganisation Fleet och därmed ha en ”spindel-i-nätet-roll” med interaktion direkt med regionansvariga och respektive Business controller för region. Du fungerar som en diskussionspartner till enhetens chefer i såväl strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut. Du ingår i ledningsgrupp och kommer ha ett mycket tätt samarbete med Fleetchefen och övriga ledningsgruppsmedlemmar. 

Du kommer tillsammans med övriga i controllerteamet arbeta med analys, verksamhetsuppföljning och planering. I rollen ingår även att driva kontinuerliga förbättringsprojekt och bidra till utveckling av affären och interna arbetssätt.

I rollen rapporterar du till Chef för Business Control och tjänsten är belägen på Cramo’s huvudkontor i Frösunda, Solna.

I rollen ingår:

  • Stödja verksamheten i affärskritiska frågor och aktivt föreslå åtgärder

  • Delta och driva budget- och prognosprocessen samt affärsplanearbete

  • Rapportering och ekonomisk uppföljning på månatlig, kvartals- och årligbasis

  • Räkna på investeringsrate, investeringskalkyler och försäljningar

  • Utbilda samt agera stöd och bollplank till verksamheten

  • Uppföljning och framtagande av KPI:er

  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt

  • Ansvara för och deltaga olika större planerade projekt samt diverse ADHOC projekt

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har akademisk utbildning samt flera års erfarenhet som Business Controller i en större organisation. Du har erfarenhet av budget, prognos, uppföljning samt analys och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till cheferna i organisationen. Du har goda kunskaper i Excel samt ett systemintresse och förmåga att hantera stora datamängder. Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat. Har du erfarenhet från en liknande bransch eller arbete med Power BI är det meriterande.

Din personlighet är en viktig framgångsfaktor. Som person är du driven och proaktiv med ett starkt affärsintresse.

Rollen innebär många kontaktytor inom organisation där det krävs ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt samt att du besitter förmågan att tillgängliggöra och presentera siffror för olika målgrupper. Vidare är du en tålmodig och prestigelös teamspelare.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Cramo med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anna Lannerhjelm, anna.lannerhjelm@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se

Dela detta jobb

Business Controller Fleet till Cramo i Solna

Mpya Finance AB