ekonomijobb.se

Business Control Manager till Cloetta Sverige

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Business Control Manager till Cloetta Sverige

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, Karamellkungen, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal.  I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt svenska huvudkontor i Malmö, inom vår sälj- och marknadsföringsorganisation och i våra fabriker i Ljungsbro och i Helsingborg.

”Jag är öppen och personlig och har mycket energi. Jag bjuder på mig själv och värdesätter en stor portion humor. Vi är ett team som älskar vårt jobb och därför har vi roligt tillsammans!” Så beskriver Katarina Tell VD för Cloetta Sverige sig själv och sin arbetsplats.

Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse? Du är efterlängtad! Ta chansen att få jobba i en nyckelroll nära VD i hennes ledningsgrupp, och samtidigt leda ett team bestående av fyra drivna Business Controllers. Tjänsten är belägen i fina lokaler mitt i centrala Malmö och du rapporterar till Cloettas Group CFO i Stockholm.

Cloettas kultur präglas av ett brinnande engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas, och där karriärvägarna är många.

Detta är en kommersiell roll där förmågan att bygga en story genom siffror är en framgångsfaktor. Personligheten och inställningen är viktig och du är redo att ta dig an och växa inom nedan ansvarsområden:

  • Personalansvar för fyra medarbetare
  • Ledningsgruppsarbete
  • Business Controlling
  • Leda budget, prognos – och analysarbete
  • Rapportering
  • Stötta Business Unit- Management
  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer, ERP och BI-system

Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har flera års erfarenhet av arbete inom controlling, kanske inom detaljhandeln? Vi ser att du har viss erfarenhet inom ledarskap och du är en operativ och omtyckt ledare som brinner för att få människor att växa. Dina kontaktytor är många och du är kommunikativ som person. Har du arbetat i en internationell miljö ser vi det som meriterande.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Cloetta med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se


Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansvarig rekryterare

Johanna Andersson

johanna.andersson@mpya.se

Dela detta jobb

Business Control Manager till Cloetta Sverige

Mpya Finance