ekonomijobb.se

Logo

Business and office coordinator till Bic Nordic

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-07-18

Ansök nu

Business and office coordinator till Bic Nordic

Om Verksamheten
Bic Nordic AB är ett helägt dotterbolag till det internationella franska börsnoterade bolaget Societe Bic. Koncernen är världsomfattande med nästan 18,000 medarbetare i 65 länder. I Norden är BIC sedan 1959 representerat med bolag i Sverige med filialer i Danmark och Finland. Övriga Nordiska länder är representerade via distributörer. Det Nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg. BIC koncernen tillverkar och omsätter produkter inom tre huvudområden; skrivmateriel, tändare och rakhyvlar. Verksamheten omfattar kända varumärken såsom BIC, Tipp-Ex, Bic Kids och UHU.

Arbetsbeskrivning
Bic Nordic söker nu en serviceinriktad kontorsassistent där fokus ligger på administration och service. Du kommer arbeta över avdelningarna och avlasta där behov finns. Detta är en bred roll där du kommer ansvara för kontorets övergripande administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Vara behjälplig gentemot kunder, leverantörer och kollegor
- Hantera kontrakt och avtal för bland annat skrivare, städfirma, försäkringar och telefonabonnemang
- Hantera inköp av kontorsmaterial
- Hantera material till internt anställda så som datorer, telefoner och bilar
- Administrera varuprover, produktbilder samt reklammaterial
- Administrera mottagning av reklamationer från kunder och huvudkontoret
- Resebokningar
- Översättningar
- Stötta key account managers
- Övrig kontorsadministration

Vem söker vi?
Vi ser att du tidigare arbetat i en liknande roll tidigare och/eller med någon form av servicearbete. Du trivs i en stöttande roll och är en duktig administratör. Vidare behärskar du Office-paketet utan problem samt är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då verksamheten är utpräglat internationell.

Som person är du en positiv problemlösare som vågar ta ansvar för kontoret och de arbetsuppgifter som behöver göras. Du är inte rädd för att ha många bollar i luften och vågar ta egna initiativ. Vidare är du prestigelös samt ordningsam och du trivs i en stöttande roll.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll på ett internationellt företag med en stark lokal känsla. Rollen är belägen i Västra Göteborg på Bic Nordics huvudkontor. Bic Nordic kan erbjuda dig en rolig tjänst där du får agera spindeln i nätet och stötta dina kollegor i en organisationskultur med stort personalfokus!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek på initial sex månader med goda chanser till anställning hos kunden längre fram. Om du har ytterligare frågor kan du kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se alternativt på 031-7128350.
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Dela detta jobb

Logo
Business and office coordinator till Bic Nordic

Jurek Bemanning