ekonomijobb.se

logga

Business Analyst inom bank och försäkring

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Business Analyst inom bank och försäkring

B3 Visab Consulting fokuserar på att hjälpa finansindustrin lyckas med sin affärsutveckling i den digitala ekonomin.

Som konsult hos oss ges du möjligheter till intressanta uppdrag hos spännande kunder. Med över 30 års erfarenhet i branschen söker vi nu fler etablerade konsulter inom bank och försäkring. 

Vi söker dig som vill jobba i ett företag med sympatiska värderingar, erfarna kollegor och en attraktiv ersättningsmodell. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av arbete med analys, krav och test i en komplex och krävande miljö. Du är van vid att möta kundens krav på en effektiv agil transformering mot digitala affärsprocesser, samtidigt som prestanda, säkerhet, lagkravsefterlevnad och liknande måste tillgodoses. 

Förmågan att på ett prestigelöst sätt samarbeta i team är också avgörande för att uppnå önskade effekter hos kunden. Utöver detta redovisas nedan exempel på faktorer som våra kunder värderar högt hos konsulter från B3 Visab Consulting:

B3 Visab - Viktiga faktorer

Hos våra kunder behöver du kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift och det är mycket meriterande om du redan är etablerad i konsultrollen.


Kontakt
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök enkelt via länk, eller kontakta rekryteringsansvarig Patrik på +4672-841 41 24 eller VD Susanne Nordvall: +4670-823 57 55.


För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden. Det är därför med stolthet som vi kan konstatera att vi är rankade som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt Great Place to Work (2021).

Dela detta jobb

logga
Business Analyst inom bank och försäkring

B3 Consulting Group