ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Business Analyst

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-12-25

Ansök nu

Business Analyst

Tycker du att det är roligt att arbeta med utveckling av globala processer och med många kontaktytor. Se här.... Om tjänsten

 • Tjänsten är placerad i Höganäs med möjlighet till visst distansarbete.

 • Du är en del av BPD (Business Process Development) som består av 12 specialister med olika ansvarsområden.

 • Du kommer att ansvara för att utveckla Höganäs globala processer kopplade till koncernens affärssystem (M3) för produktion och planering.

 • Du bidrar i projekt- och förvaltningsaktiviteter med att ta fram och implementera lösningar i enlighet med våra riktlinjer och standarder.

 • Du kommer att ha nära kontakt med användare på alla nivåer i organisationen, samt ha ett nära samarbete med funktionerna finans, inköp, logistik, underhåll och kvalitet.

Din profil

 • Du har en akademiskutbildning och minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta med M3 implementationer

 • Du har erfarenhet och förmåga att översätta våra tillverknings och produktions planeringsprocesser

 • Du har förmåga i att konfigurera och underhålla alla aspekter av M3 produktions moduler

 • Du har kunskap av systemintegrering och allt från API till M3

 • Du har god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska

 • Du har god samarbetsförmåga och kan uppfatta och förstå organisationens olika behov och driva det vidare samt slutföra uppgifterna.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Vi samarbetar med Wise IT i denna rekrytering. 

Dela detta jobb

Logo
Business Analyst

Höganäs AB