ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brinner du för att hjälpa kunder och har ett intresse för restauranger och resor? Då är du American Express nästa Lifestyle Consultant!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Brinner du för att hjälpa kunder och har ett intresse för restauranger och resor? Då är du American Express nästa Lifestyle Consultant!

Är du i början av din karriär och har ett genuint intresse och passion för restauranger, resor och evenemang? American Express söker nu sin nästa Lifestyle Consultant till sitt drivna team! Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.

Om tjänsten

Vi söker dig som är i början av din karriär som vill bli en del av American Express' Travel & Lifestyle Services. Travel & Lifestyle Services är en resebyrå inom American Express som tillhandahåller heltäckande reseservice och hanterar alla typer av resor med tyngdpunkt på exklusiva privatresor. Som Lifestyle Consultant kommer du att arbeta med att ge olika förslag på resturanger, boka resturanger och ge tips på aktiviteter på en destination. Allt detta kommer du att utföra genom att ha ett stort fokus på att ge toppklassig service och skapa ett förtroende hos kunderna. Du kommer arbeta mot den svenska marknaden men ha kontakt med olika leverantörer runt om världens alla hörn.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med chanser till förlängning, förutsatt att alla parter är nöjda. Uppdraget kommer att starta med en gedigen introduktion och upplärning i processer och arbetssätt samt en obligatorisk digital träning.

Du erbjuds

 • Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Lifestyle Consultant kommer du att ge toppklassig service till kunderna genom att:

 • Hantera förfrågningar och önskemål över mail, men även via telefon.
 • Boka restauranger, ge olika förslag på restauranger och ge tips på aktiviteter på en destination.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas tillsammans med ett starkt varumärke i en internationell miljö samtidigt som du får jobba med ditt största intresse - resor, restauranger och evenemang!

Vi söker dig som

 • Har en mycket god servicemedvetenhet och har erfarenhet från service-yrke
 • Har ett genuint intresse och passion för restauranger, resor och evenemang
 • Som behärskar det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Finska språkkunskaper är meriterande.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurang- eller resebranschen.

Som person är du:

 • Självgående
 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Relationsskapande

Vidare är du förtroendeingivande och har en god kommunikationsförmåga då ditt arbete kommer gå ut på att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer. Vidare drivs du av att arbeta mot dagliga mål och är van vid att arbeta självständigt och effektivt i högt tempo. Du har ett stort och positivt engagemang för resor, restauranger samt ditt jobb och ser möjligheter att vara innovativ och kreativ i ditt arbete.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gärdet och remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster samt resebyrå.

Ansök här

Dela detta jobb

Brinner du för att hjälpa kunder och har ett intresse för restauranger och resor? Då är du American Express nästa Lifestyle Consultant!

Academic Work