ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? - Dialect

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? - Dialect

 

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? Som affärssystemkonsult på Dialect hjälper du våra kunder att förbättra och effektivisera sin verksamhet med rätt affärssystem.
 
Dialect, som är en rikstäckande franchisekedja, levererar IT- och telekommunikation till företag. Dem ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver deras integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder de även ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom fordonslösningar.
 
Om rollen
Nu behöver teamet hos Dialect stärkas och söker en engagerad affärssystemkonsult som vill jobba med verksamhetsutveckling genom att digitalisera och effektivisera kunders IT-miljö. Arbetet består av att förstå kunden för att kunna implementera, förvalta och vidareutveckla nya system och arbetssätt. Framför allt kommer du jobba med Visma.net och Pyramid. Du kommer jobba både direkt mot kund och i projektgrupper tillsammans med andra specialister.

Arbetet kommer att omfattas av arbete ute hos kund majoriteten av tiden, men du kommer utgå från Dialects lokaler antingen i Stockholm, Täby, Uppsala eller Norrtälje.
 
Vad vi söker
I rollen som affärssystemkonsult hos Dialect lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är driven och självgående samt är en problemlösare. Vi ser även att du har en hög social kompetens och att du har förmågan att bygga långsiktiga och goda relationer med såväl kunder som kollegor.
 
Utöver dina personliga egenskaper tror vi att en mängd olika bakgrunder kan passa in hos oss, likaväl ekonomisk och logistisk bakgrund som teknisk bakgrund. Meriterande för den här rollen är att du har någon typ av erfarenhet av affärssystem, men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du gillar:

  • problemlösning, genom analys och logiskt tänkande

  • att lyssna till och analysera kunders krav

  • att skapa användarvänliga system

  • att driva saker framåt

  • att planera och strukturera

  • att tänka nytt och våga ifrågasätta

  • att arbeta i grupp

  • en arbetsplats som värdesätter glädje, framåtanda och öppenhet

Vad Dialect kan erbjuda dig
I tjänsten som affärssystemkonsult erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter och eget ansvarsområde då företaget befinner sig i en tillväxtfas. Du får möjlighet att arbeta på ett företag med ett starkt och tydligt kunderbjudande och där man trivs tillsammans med sina kollegor. Du får även möjlighet att jobba med marknadens senaste produkter och tjänster.

Välkommen med din ansökan!
Låter detta som någonting som kan passa dig, eller kanske någon du känner? Då vill vi gärna få kontakt med dig! Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za och alla frågor relaterade till tjänsten och processen ska riktas till oss. Tveka inte på att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar!

 

 

Dela detta jobb

Brinner du för att göra kunders vardag enklare? - Dialect

EdZa AB