ekonomijobb.se

Bolånehandläggare till Stabelo!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Bolånehandläggare till Stabelo!

Vi söker nu två stycken drivna bolånehandläggare som vill vara med på Stabelos tillväxtresa! Du blir en del av ett grymt handläggarteam där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper inom bolån och komma med egna initiativ och lösningsförslag. Tillsammans driver ni arbetet framåt med målsättningen att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas.

De sitter vid Humlegården i centrala Stockholm i fina lokaler där du välkomnas av en öppen och härlig atmosfär. På kontoret arbetar i dagsläget 20 personer och du kommer att bli ett viktigt tillskott till handläggarteamet som består av 6 personer. Tillsammans bidrar alla till Stabelos framgång och utveckling.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer att variera beroende på din tidigare kompetens och erfarenhet. För dig som är junior inom bolånehandläggning finns möjligheten att lära dig av dina mer seniora kollegor. Du kommer exempelvis att:

 • Ha kontakt med andra långivare för lösenuppgifter

 • Ha kontakt med bostadsrättsföreningar för pantnoteringar

För dig som tidigare har arbetat med bolånehandläggning och besitter en Swedsec-licens kommer du att få arbeta med hela processen från det att en kund gör en ansökan till det att lånet utbetalas samt cash management.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med bolån i någon form, vilket har givit dig en god grundförståelse

 • Har arbetat i en administrativ roll

 • Har god telefon- och servicevana

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har arbetat med bolånehandläggning

 • Har en Swedsec-licens

Som person är du framåt, kommunikativ och har inget emot att kavla upp ärmarna när det behövs. Vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lämnar därför inget åt slumpen. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och arbetar självständigt samtidigt som du bidrar till gruppen och är en riktig teamspelare.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Centrala Stockholm, Humlegården

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stabelos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Stabelo grundades utifrån en enkel idé, att via en digital kanal erbjuda prisvärda bolån till ansvarsfulla bolånetagare. Stabelos finansieringsmodell är en bolånefond, där institutionella investerare, såsom pensionsbolag och försäkringsbolag, investerar kapital. Konceptet är väl beprövat i andra länder i Europa. I Nederländerna utgör bolånefonderna cirka 20 procent av nyutlåningen och erfarenheten från krisen är att den här typen av aktörer främjade den finansiella stabiliteten.

Dela detta jobb

Bolånehandläggare till Stabelo!

Academic Work