ekonomijobb.se

logga

Bolånehandläggare till nordisk specialistbank

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Bolånehandläggare till nordisk specialistbank

Vi söker just nu flera driva handläggare inom bolån som vill vara med och stärka upp under det höga trycket på bostadsmarknaden. Har du bolåneerfarenhet, Swedsec-Licens och är tillgänglig för start senast 8 april 2021? Då kan det vara dig vi söker till vår kunds härliga bolåneteam!

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en nordisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftiga lån till privatkunder, som just nu behöver stärka upp sitt svenska bolåneteam. Som bolånehandläggare är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov. Rollen innebär bland annat:

  • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte

  • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån

  • Ansvar för administration och uppföljning av befintliga kunder

Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. För att trivas i rollen tror vi att du, liksom vi, har ett stort intresse av att lära känna människor och identifiera deras behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från bolån och som har en Swedsec-Licens. Du gillar att hålla ett högt tempo och har en förmåga att skapa fantastiska kundrelationer över telefon. Du trivs bäst när du får arbeta mot högt uppsatta mål och har ett starkt personligt driv.

Du erbjuds

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Uppdraget förväntas starta senast 8 april och kommer sedan pågå till och med augusti 2021. Vår kund arbetar uteslutande på plats och det krävs därför att du har möjlighet att sitta på plats på deras kontor i centrala Stockholm.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se eller Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Dela detta jobb

logga
Bolånehandläggare till nordisk specialistbank

Jurek