ekonomijobb.se

Bolagsgranskare till ID06

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-04

Ansök nu

Bolagsgranskare till ID06

Nu söker vi för ID06 räkning en driven medarbetare till företagskontroll! Här kommer du tillsammans med dina kollegor få starta upp företagsgranskning och arbeta mot många kunder. Du som söker är glad och serviceinriktad, samt en fena på att arbeta noggrant och strukturerat. Om du dessutom vill visa framfötterna på ett spännande bolag är detta tjänsten för dig. Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker en ny medarbetare till ID06. Du kommer sitta på kontoret i centrala Stockholm tillsammans med 12 trevliga kollegor. ID06 arbetar med informations- och behörighetssystem (ID06-systemet) till bland annat företag i byggbranschen. Här kommer du få tillhöra ett familjärt företag men framförallt en sammansvetsad bolagskontroll, bestående av 5 kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ID06. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En arbetsmiljö där stämning och kultur är högt prioriterat och där ditt arbete uppskattas

 • Möjligheten att utvecklas i en ekonomiroll

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ID06. Uppdraget kommer att vara på heltid initialt sträcka sig 3 månader fram i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer ihop med dina kollegor vara med i uppbyggnad av kontroller avseende ID06 regelverk. Du kommer arbeta i flera olika system. Du kommer granska dokument, kontrollera att företag följer ID06 regelverk och andra förekommande arbetsuppgifter inom ID06 Företagskontroll:

 • Kontrollera företag
 • Svara på frågor angående ID06 och deras kontroller
 • Kommunicera med företag

Arbetet innebär mycket kundkontakt och utredning av olika ärenden. Tjänsten passar därför dig som tycker om att arbeta i en administrativ roll med stora serviceinslag. För att trivas i rollen är du en lättsam och kommunikativ person som gillar att ta ansvar. För rätt person finns möjlighet att bli överrekryterad efter de första 6 månaderna som konsult.

Vi söker dig som

 • Tidigare har arbetat inom service och brinner för ett gott kundbemötande
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, då det är på de språken kommunikationen sker internt och externt på företaget

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet från att ha arbetat i Office 365

Som person är du duktig på att få en god överblick och är effektiv, samtidigt som ingen detalj undgår dig. Du arbetar noggrant och strukturerat. Utöver detta är du stresstålig och duktig på att bemöta människor med en empatisk och positiv kommunikativ ton. Vidare är du lättlärd och har inga problem med att ta egna beslut eller arbeta självständigt efter en gedigen introduktion.

Övrig information

 • Start: Omgående/1 månads uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, 37,5 h/v

 • Placering: Kungsgatan, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

I den här processen tillämpar vi

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. För att du ska vara aktuell i processen uppmanar vi dig beställa ett belastningsregister i samband med att du skickar in din ansökan här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert. Vänligen skicka in det digitalt, för att korta ned ledtider.

Information om företaget

ID06 är ett företag som arbetar med att säkerställa identitets- och företagsuppgifter och koppla samman dessa till ett arbetsgivarsamband i syfte att underlätta en effektiv skattekontroll, stärka säkerhetsarbetet samt öka effektivisering genom digitalisering av manuella kontroller och processer (ID06-systemet). Bolagets värdegrund är ”sund konkurrens genom transparens”. Bolagets är idag ett helägt dotterbolag till Sveriges Byggindustrier (Byggbranschens bransch- och arbetsgivarorganisation). Ägarbreddning pågår och kommande ägare kommer att vara andra organisationer som i sin tur organiserar företag som har ett arbetsgivaransvar.

Dela detta jobb

Bolagsgranskare till ID06

Academic Work