ekonomijobb.se

Bolagsekonom till First Camp

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-08-19

Ansök nu

Bolagsekonom till First Camp

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping. Över 2,5 miljoner gästnätter varje år talar sitt tydliga språk. Som Skandinaviens ledande campingkedja har vi både kunskap och finansiella resurser att utveckla och underhålla de finaste destinationerna på de vackraste platserna. Idag finns First Camp på över 40 destinationer, från danska Frigård – Flensborg Fjord i söder till Björknäs – Boden i norr. Vi erbjuder tusentals campingtomter, stugor och massor av glädje. Vårt hjärta klappar för dig som älskar att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Vi delar din kärlek till vår underbara natur och uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

Vindex söker nu en driven och prestigelös person för rollen som bolagsekonom till First Camp med start så snart som möjligt. Du kommer att ansvara för ett flertal av koncernens bolag, både svenska och utländska, och arbetar med redovisningen ax till limpa. First Camp befinner sig just nu i en tillväxtfas och du kommer därför också vara delaktig i kommande förvärv och medföljande process- och rutinförändringar. Som bolagsansvarig rapporterar du till redovisningschefen och rollen är placerad i fina lokaler vid Karlaplan i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Bokning av lönerelaterade poster
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Kontroll och avstämning av betalningsflöden
  • Förekommande ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker en person med civilekonomexamen eller motsvarande och minst fyra-fem års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom. Du har tidigare haft bolagsansvar och är således självgående i redovisning ax till limpa. Meriterande är om du även har erfarenhet av förvärv och utveckling av processer och arbetsrutiner. Utöver detta kräver rollen att du har goda Excel-kunskaper, stark systemvana och kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
För rollen som bolagsekonom söker vi en social och framåt person som drivs av att utvecklas och växa med bolaget. Du trivs i en dynamisk och snabbväxande miljö samt att du är positiv och prestigelös då du ibland kan behöva hugga i där det behövs. Vidare är du ansvarsfull med ett strukturerat och noggrant arbetssätt. För att lyckas i rollen är du även handlingskraftig, lösningsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Ansökan
Denna rekrytering sker i exklusivt samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se tfn: 070-340 78 03) eller till Christoffer Löfgren (christoffer.lofgren@vindex.se tfn: 073-852 36 36). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

www.vindex.se

Dela detta jobb

Bolagsekonom till First Camp

Vindex AB