ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsekonom till expansivt fastighetsbolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Bolagsekonom till expansivt fastighetsbolag

För hyrrekrytering till en av våra kunder söker Vindex nu en bolagsekonom. Du kommer till en början att gå som konsult under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, förutsatt ett lyckat samarbete. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att ansvara för en fastighetskund och arbeta med redovisning ax till limpa samt delta vid fastighetsförvärv- och avyttring.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som bolagsekonom till snabbväxande fastighetsbolag

 • Löpande redovisning
 • Bokslut
 • Rapporter
 • Årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Förvärv av bolag/fastighet
 • Avyttring av bolag/fastighet
 • Projektredovisning

För den här rollen söker vi en driven, självgående person med en stark kommunikativ förmåga och skinn på näsan. Du trivs i en dynamisk miljö där det händer mycket och kan snabbt anpassa dig till nya situationer samt att du är strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. I tillägg till detta ser vi gärna att du är social, lösningsorienterad och handlingskraftig.

Kvalifikationer för rollen som fastighetsekonom till snabbväxande fastighetsbolag

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
 • Erfarenhet från fastighetsbolag
 • Självgående i redovisning ax till limpa
 • Tidigare varit konsult eller haft kundansvar
 • Mycket goda Excel-kunskaper
 • God systemvana
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERRA1430. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter redovisningsekonomer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Dela detta jobb

Bolagsekonom till expansivt fastighetsbolag

Vindex AB