ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsansvarig till ARWIDSRO i city

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Bolagsansvarig till ARWIDSRO i city

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och fastigheter? Då kan tjänsten som Bolagsansvarig hos ARWIDSRO vara rätt tjänst för dig.

Arwidsro erbjuder dig en utmanande och spännande roll i ett dynamiskt fastighetsbolag där du får möjlighet att vara med och utveckla bolaget och utvecklas. I rollen som bolagsansvarig har du ett helhetsansvar för redovisningen för bolagen inom koncernen. Du har nära samarbete med Redovisningsansvarig och övriga i teamet.

Arwidsro har i dagsläget 75 bolag i koncernen och har en ständig projekt- och förvärvsagenda. Du kommer att ingå i ett team om sex personer. Rollen är bred och du kommer att arbeta med löpande redovisning och vara rådgivande i redovisningsfrågor. Du ansvarar för den löpande redovisningen, stämmer av konton och kvalitetssäkrar månads, kvartal och årsbokslut. Du kommer ha nära dialog med M&A teamet och förvaltningsavdelningen.

Huvudkontoret ligger centralt på Östermalm. Arwidsro har ett 20-tal anställda och samtliga sitter i Stockholm. Arwidsro är en flexibel arbetsplats och möjlighet att jobba på distans vid behov.

Arwidsros huvudkontor är beläget på Humlegårdsgatan på Östermalm.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, kvartals- och årsbokslut
  • Avstämningar, analys och utredningar.
  • Anläggningstillgångar, pågående arbeten/ projekt, aktiveringar, uppskjuten skatt, omföring DD-kostnader
  • Momsdeklarationer inkomstdeklarationer
  • SuperUser i VISMA Control
  • Projektredovisning (succesiv vinstavräkning, aktivering)
  • Upprätta och effektivisera rutiner och processer
  • Vara rådgivande och stöttande i ekonomiska frågor med M&A teamet

 

Vem är du?
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning från fastighetsbranschen och tycker om att arbeta i en bred roll från löpande bokföring till bokslut. Du har goda kunskaper i såväl svenska både i tal och skrift. Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar ARWIDSRO med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte på malin.skotte @mpya.se eller Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Bolagsansvarig till ARWIDSRO i city

Mpya Finance AB