ekonomijobb.se

Bolagsansvarig Redovisningsekonom till SoftwareONE i Stockholm

Ort
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Bolagsansvarig Redovisningsekonom till SoftwareONE i Stockholm

Vill du arbeta med ekonomi i en global koncern där entreprenörsandan fortfarande genomsyrar kulturen? Har du erfarenhet av löpande redovisning och vill fortsätta utvecklas i din roll?

Då kan du vara den Redovisningsekonom som SoftwareONE nu söker till sin ekonomiavdelning.

Om tjänsten:
SoftwareONE är en global leverantör av mjukvaru- och molntekniklösningar som nyligen noterats på börsen i Schweiz och som står inför en fortsatt tillväxtresa.

Som redovisningsekonom på SoftwareONE kommer du att arbeta med den löpande redovisningen för koncernens nordiska bolag. Du kommer dagligen att ha kontakt med shared service centers i såväl Indien och Tyskland och arbeta för att utveckla rutiner och processer för ett så smidigt samarbete som möjligt. Du ingår i en grupp om två redovisningsekonomer och ekonomichef. Tjänsten är placerad på SoftwareONE:s kontor i Kista.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning för de nordiska bolagen
  • Avstämningar och bokslutsarbete
  • Globalt systemansvar för fakturahanteringssystem
  • Likviditetsprognoser
  • Effektiviseringsarbete

Du erbjuds:
På SoftwareONE råder en entreprenörskänsla där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Du blir del av en stor global koncern i en spännande bransch. Då bolaget vuxit genom förvärv och nyligen förvärvat en större verksamhet kommer ekonomifunktionen att genomgå spännande förändringar framåt och du ges goda möjligheter till utveckling i din roll som redovisningsekonom.

Profil:

  • Högskole eller eftergymnasial ekonomiutbildning
  • Relevant erfarenhet inom redovisning
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
  • Kunskaper i Navision och MediusFlow ses som meriterande

Som person är du strukturerad och nyfiken med vilja att utvecklas. Du engagerar dig i ditt arbete och tar gärna egna initiativ för att komma framåt. Att arbeta för teamets bästa ser du som en självklarhet och du har inga problem att driva ditt eget arbete självständigt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och information:
Låter detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar SoftwareONE med Finance Recruitment. Ansök via www.financerecruitment.se. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult, maria.hyden.ohm@financerecruitment.se.

Om SoftwareONE:
Som ett stöd för att fatta rätt affärsbeslut bidrar vi med kunskap och insikt gällande mjukvaru-hanteringen i våra kunders organisation och IT-miljö. Vårt fokus är att sänka kostnader och säkra deras investering. Det gör vi utifrån ett oberoende perspektiv med utgångspunkt i våra kunders specifika utmaningar och mål.
SoftwareONE är ett Schweiziskt företag som grundades 1985, som i dag har fler än 5 300 anställda och finns i 90 länder. I Norden startades verksamheten 2010, nu har vi kontor i samtliga Nordiska länder och är ca 60 personer totalt. I Sverige är vi 27 kollegor.

Dela detta jobb

Bolagsansvarig Redovisningsekonom till SoftwareONE i Stockholm

Finance Recruitment AB