ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Uppsalas ekonomer har efterfrågat ett bolag som Mpya Finance i många år och nu finns vi här och vilken härlig resa vi har framför oss!!! 

Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom redovisning och/eller controlling. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Vi har alla unika behov och livssituationer och därför behöver vi se helheten; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor.

Ser man till hur vi har utvecklats får man nog säga att vi är något på spåren. Vi blir fler, vi får fler och fler förfrågningar och vi får allt fler kunder. Det går helt enkelt väldigt bra för oss.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vår resa i Uppsala samt en del av vår kultur som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Att vara en Mpyan
Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher i alla storlekar och våra uppdrag är för ekonomer på alla nivåer, från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller ekonomichef/CFO – beroende på din kompetens och våra kunders behov. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär.

Vem vi söker? Dig såklart! 
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor, och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Har vi väckt ditt intresse?
Slå en signal eller skicka ett mejl. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta mig, Hanna Bulldra på Mpya Finance. Du når mig på hanna.bulldra@mpya.se alternativt 0733-681661. Vi hörs snart hoppas jag!

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

 

 

Dela detta jobb

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance AB