ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vi på Mpya Finance vet hur viktigt det är med balans i livet. Livet består ju av så många delar och är fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb, kollegor etc. Och det är ju så härligt när man lyckas kombinera alla delar.
Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi kunna vara ett företag som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Hittills har det gått fantastiskt bra. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. På Mpya Finance tar vi hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en.

Mindre decimalkomma, mer hjärta

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher och varierar i storlek. Vi arbetar både självständigt och i team hos våra kunder och har uppdrag på alla nivåer, allt från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller eller CFO – beroende på din kompetens och kundens behov. Uppdragsvariationen ger unika möjligheter till utmaning och utveckling i din karriär.

Kan du checka av?

Vi söker dig som är affärsmässig, relationsskapande och som trivs i en varierande miljö med många kontaktytor. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

Du delar gärna med dig av din kunskap och kompetens till kollegorna och har samtidigt möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och Mpya. Våra ledord är delaktighetenkelhet och engagemang och vi tror stenhårt på att leva som vi lär.

Vi siktar in oss..

Nu har vi siktet inställt på dig som är civilekonom eller liknande, med inriktning av kvalificerat arbete inom redovisning eller controlling. Du har förstås förståelse för de olika redovisningsregelverken samt har en vana att ta dig fram i olika systemmiljöer. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

 Har du ett specifikt intresse eller kunskapsområde ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till kollegorna så att du får möjlighet att utveckla både dig själv och Mpya,

Detta ser vi som en självklarhet.

Som konsult hos oss är du en del i vårt lag! Vi ser en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera både privat och professionellt. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas utav oss alla – oavsett om du jobbar ute hos kund, engagerar dig i någon av våra sociala aktiviteter eller kommer in och fikar med oss på Mpya-kontoret på Hunnebergsgatan.

Nyfiken och vill veta mer?
Slå en signal, skicka ett mejl, skriv ett brev. Det ska bli så kul att höra från dig.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Palmqvist eller Lina Rehnholm på Mpya Finance. Emelie nås på emelie.palmqvist@mpya.se eller 0709- 71 00 69 och Lina nås på lina.rehnholm@mpya.se eller 0768-51 35 85. Vi hörs!

 

Dela detta jobb

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance AB