ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vi söker dig som inte vill jobba. I alla fall inte på det där jobbiga sättet.

Mpya Finance i Östergötland öppnade portarna under hösten 2021 med målet att bli ett konsult- och rekryteringsföretag som ser hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor. Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi kunna vara ett företag som ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan. Beläggningsgrad och timdebitering i all ära, men är det inte hur man trivs och hur man mår som är det viktigaste?
Såklart! Det säger alla. Men hur når man dit?

Hemligheten
Jo, vi tror att hemligheten är att inse att livet är mer än bara jobb. Hittills har det gått fantastiskt bra för oss. Vi växer och vår kultur blir bara starkare och starkare. Vi tar hand om varandra och vi jobbar för laget. Och vi gör många saker tillsammans.

Och nu söker vi dig som vill vara en del av den här kulturen som vi har sammanfattat i meningen ”Hela ekonomen. Hela människan”.

Vem vi söker? Dig såklart!
Det finns många klyschor man skulle kunna rada upp som handlar om vem vi tror att du är, men det rimmar ju inte riktigt med hur vi tänker – för du är den du är, och det är ju det som är så bra. Det låter som att vi inte har så mycket krav men okej då, lite krav har vi. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling samt brinner för att utvecklas både på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Vi jobbar ju med kvalificerade ekonomer. För att göra det enkelt – allt från redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer. Om du har ett specifikt intresse eller kunskapsområde så ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till dina konsultkollegor. Och självklart tror vi att du vill utvecklas och lära dig nya saker tillsammans med ett gäng som du kommer träffa ofta. Och ha kul med. Varje dag!

Har vi dig på kroken?
Slå en signal, skicka ett mejl, skriv ett brev. Det ska bli så kul att höra från dig.

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Emelie Palmqvist eller Lina Rehnholm på Mpya Finance. Emelie nås på emelie.palmqvist@mpya.se eller 0709- 71 00 69 och Lina nås på lina.rehnholm@mpya.se eller 0768-51 35 85. Vi hörs!

Dela detta jobb

Bli en av oss – bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Mpya Finance AB