ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

BI-analytiker till växande QBIM!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

BI-analytiker till växande QBIM!

Har du en utbildning inom statistik, matematik eller data och ett stort intresse för BI? Vill du vara med på QBIM:s resa och utvecklas tillsammans med ett innovativt och satsande bolag? Missa inte denna möjlighet!Om tjänsten

QBIM är ett litet men expansivt bolag som arbetar med Business Intelligence. Företaget hjälper sina kunder med att förstå och ta fram korrekt affärsdata genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor. QBIM förenklar sina kunders vardag genom att samla in och transformera data så att kunderna sedan kan arbeta vidare med den på ett enklare sätt. Företaget är inne i en expansiv fas och har nu ett behov av att stärka upp teamet med en BI- Analytiker!

Du erbjuds

 • Att arbeta på ett företag som satsar på sina anställda! QBIM erbjuder exempelvis gemensam träning veckovis, gemensam lunch och egna träningstimmar.
 • En utvecklande och rolig arbetsmiljö där din kompetens tas till vara på bästa sätt!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Tjänsten som BI-analytiker kommer att anpassas efter din bakgrund och intresse. Är du exempelvis utbildad statistiker / matematiker kommer du att arbeta med analyser och prediktioner på kunddata. Det kan exempelvis handla om köpbeteenden hos kunder och därefter är din uppgift att ta fram rekommendationer till kunden i fråga som redovisas i en rapport. Du kommer även att bygga visuella analysrapporter. Har du istället en bakgrund inom exempelvis datavetenskap så kommer du att arbeta med dataanalys mer generellt.

QBIM arbetar med Microsoft Azure och har egna portaler såsom QbimAnalytics, SkiAnalytics samt SupplyChain4 där de skapar transformationer, automationer samt analyser av kundens data.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning inom statistik, matematik, data, systemvetenskap eller liknande
 • Har ett stort intresse för BI
 • Har god svenska i tal och skrift

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Karlstad

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och QBIMS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Information om företaget

QBIM:s spetskompetens är att hjälpa sina kunder med Business Intelligence (BI). Detta genom att sätta upp ett automatiserat system som kombinerar flera olika datakällor.

Dela detta jobb

BI-analytiker till växande QBIM!

Academic Work