ekonomijobb.se

Logga

BDO söker en junior redovisningskonsult och receptionist med känsla för ser

Företag BDO
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

BDO söker en junior redovisningskonsult och receptionist med känsla för ser

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder.

BDO söker en junior redovisningskonsult och receptionist med känsla för service

Tjänsten

Nu söker vi en junior redovisningskonsult och receptionist till vårt kontor i Jönköping.

Du kommer att hantera enklare, löpande redovisningsuppdrag samt intern administration och service som bl.a. innebär att du bemannar receptionen, tar emot kunder och kundmaterial, ansvarar för posthantering, beställning av kontorsmaterial samt förbereder för seminarier och utbildningar.

Vem är du?

• Du har något eller ett par års erfarenhet av löpande redovisning.
• Erfarenhet av arbete som ekonomiassistent är meriterande men inget krav.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, sälj- eller serviceyrken är ett plus.
• Du har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation.
• Du är utåtriktad, social, tillmötesgående, flexibel och delar BDO:s vision om att vara bäst på service.
• Du är en ansvarstagande och driven person med förmåga att ta egna initiativ.
• Du vill utvecklas i rollen och inom BDO.

Vi erbjuder

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För sjätte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Start: Tillträde så snart som möjligt

Omfattning: – Heltid, men deltid kan diskuteras

Tjänstgöringsort: – Jönköping

Har du frågor kring tjänsten? Kontakta HR koordinator Julia Petersson, julia.petersson@bdo.se

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

www.bdo.seHär kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter http://www.bdo.se/BDO_SE/media/bdo/Dokument/Integritetspolicy/Integritetspolicy_HR_BDO_180518.pdf

Dela detta jobb

Logga
BDO söker en junior redovisningskonsult och receptionist med känsla för ser

BDO