ekonomijobb.se

Logga

BDO söker en junior lönekonsult!

Företag BDO
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

BDO söker en junior lönekonsult!

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder.

BDO söker Junior lönekonsult för ett vikariat

Tjänsten

Nu söker vi en lönekonsult till vårt kontor i Göteborg. Vi är idag 105 medarbetare varav 20 personer som jobbar inom företagsservice.

Anställningen ligger på en introduktionsnivå för dig som nyligen examinerats eller har 1-2 år arbetserfarenhet. Arbetsuppgifterna är till viss del mindre och enklare uppdrag men det kan även förekomma uppdrag som rör delar av större företag. För detta krävs det att du har god kunskap i löneadministration och arbetsrätt. Du kommer att ha kundkontakt med egna kunder. Du kommer även att hjälpa till och ställa upp för dina kollegor vid behov.

• Du skall självständigt kunna genomföra mindre och enklare löneserviceuppdrag med god service.
• Du skall kunna med hjälp hantera större och svårare löneserviceuppdrag med god service.
• Du skall följa BDO’s rutiner.
• Du skall kunna utföra arbetsplanering av egna uppdrag på kort sikt (1-3 månader).
• Arbetsuppgifterna skall utföras inom utsatt tid samt att satta rutiner ska följas.

Vem är du?

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Som person är du driven, analytisk och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta, jobba mot uppsatta mål och tar ett stort eget ansvar.

• Du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller motsvarande.
• Du har goda kunskaper inom Office-paketet.
• Du har en yrkeserfarenhet på 1-2 år eller,
• Du har en relevant löneutbildning med 0-1 år erfarenhet.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi, sälj- eller serviceyrken är ett plus.
• Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika system och gillar att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering.
• Du har goda kunskaper i engelska och svenska då BDO ingår i en global organisation.

Du delar BDO:s vision om att vara bäst på service.

Vi erbjuder

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Start: – omgående.

Omfattning: – visstidsanställning, 6 månader med möjlighet till förlängning.

Plats: – Göteborg. Finns även möjlighet att sitta i Kungsbacka delar av veckan.

På grund av semestertider beräknar vi att hålla intervjuer onsdag och torsdag v. 29

Ansvarig rekryterare – HR Koordinator Julia Petersson, julia.petersson@bdo.se

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

www.bdo.se

Här kan du läsa mer om hur vi på BDO behandlar dina personuppgifter http://www.bdo.se/BDO_SE/media/bdo/Dokument/Integritetspolicy/Integritetspolicy_HR_BDO_180518.pdf

Dela detta jobb

Logga
BDO söker en junior lönekonsult!

BDO