ekonomijobb.se

Logga

BDO Göteborg söker redovisningskonsult!

Företag BDO
Ort
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

BDO Göteborg söker redovisningskonsult!

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Är du en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service? Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som delar vår vision om att ge den bästa kundupplevelsen. I utbyte kan vi erbjuda en arbetsplats med branschens nöjdaste kunder.

BDO Göteborg söker redovisningskonsult!

Tjänsten

Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i Göteborg. Vi är idag 105 medarbetare varav 20 personer som jobbar inom Företagsservice. Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig med erfarenhet inom branschen som vill ta nästa steg i karriären.

Du kommer att arbeta nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Våra kunder finns inom olika branscher och är av varierande storlek.

Vem är du?

Din personlighet och förmåga att ta människor är minst lika avgörande för oss som ditt CV. Som person är du driven, analytisk och är duktig på att bygga relationer. Med kunden i fokus har du ett naturligt affärsdriv. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta, jobba mot uppsatta mål och tar ett stort eget ansvar.

• Du har en relevant utbildning inom redovisning med minst tre års arbetslivserfarenhet.
• Vi ser gärna att du har lätt för att hantera olika system och gillar att underlätta ditt eget och dina kunders arbete genom digitalisering.

Du delar BDO:s vision om att vara bäst på service.

Vi erbjuder

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. För att vara världens femte största revisions- och konsultorganisation är stämningen inom BDO förvånansvärt avslappnad och familjär. Vi uppmuntrar och underlättar för våra medarbetare att nå en bra balans mellan arbete och fritid.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Start: – Omgående

Omfattning: – Heltid

Plats: – Göteborg

Ansvarig rekryterare – HR Business Specialist Elin Stensson, elin.stensson@bdo.se .

Boiler plate

BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

www.bdo.se

Dela detta jobb

Logga
BDO Göteborg söker redovisningskonsult!

BDO