ekonomijobb.se

logga

Bausch + Lomb söker en affärsinriktad Sales Analyst

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Bausch + Lomb söker en affärsinriktad Sales Analyst

Baush + Lomb Nordic är ett globalt pharma och medical device företag verksamma inom tre affärsområden Vision Care, Surgical och Pharma.

Vi söker nu en kommersiellt intresserad Sales Analyst som med entusiasm och kompetens vill arbeta i en roll med möjlighet att påverka företagets framtid där utveckling och effektivisering står högt i fokus.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer din övergripande uppgift vara att bidra till långsiktig lönsamhet genom att sammanställa och analysera data från olika system för att synliggöra ekonomiska samband och driva effektivitet och lönsamhet för hela den nordiska verksamheten. Du kommer även att ansvara för att upprätta och hålla ihop arbetet med rapportering, budget och forecast. Du kommer arbeta tillsammans med 47 nordiska kollegor och rapportera till VD samtidigt som du arbetar tätt ihop med Finance teamet.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Månadsrapportering och analys av försäljningen

  • Ansvara för budget och forecast processer

  • Bygga upp och utveckla KPI -rapportering

  • Driva förbättringsarbeten och effektivisera rapportering

  • Stötta ledningen i prissättningsprocesser, analys och uppföljning

  • Driva business case relaterat till försäljningen

  • Ansvara för valutarapporteringen inom Norden.

Rollen innebär även att man är del i att vidareutveckla system relaterat till sälj och tillsammans med kollegor i motsvarande funktion aktivt se över och förbättra datakvalitén i verksamhetssystemen.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst 3 - 5 års framgångsrik erfarenhet från en liknande roll och har en relevant akademisk examen. Du är en ansvarstagande och analytisk person som tycker om att hantera stora komplexa datamängder och samtidigt drivs av affärsmannaskapet där du tillsammans med kollegor i och utanför Norden kan utveckla organisationen och förbättra resultat. Du uppskattar att skapa relationer och samarbeta över gränser såväl gällande avdelningar internt som med kollegor på andra platser i världen och du har även en naturlig fallenhet för att se helheten med en öppenhet för förändringar.

För att passa in hos Bausch & Lomb är det av stor vikt att du är både snäll och hjälpsam och där du kan bidrar du med dina åsikter och kunskaper i en snabbrörlig organisation. Du har mycket goda Excelkunskaper, sammanställer bekvämt data från olika källor och du intresserar dig för innehållet bakom datan så du kan förklara och ge råd infor olika vägval. Har du erfarenhet från Power BI och Salesforce är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll i ett etablerat bolag i ständig förändring. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, man jobbar mot gemensamma mål och det ska kännas bra att komma till jobbet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor på Södermälarstrand i Stockholm. I denna rekrytering samarbetar Bausch & Lomb med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

Bausch & Lomb Nordic AB är en del av Bausch Health Companies Inc. Som sedan drygt 160 är ett världsledande företag inom bland annat erbjuderögonhälsa med produkter inom kategorierna pharma och medical device. Globalt är vi ca 22 000 anställda.

I Norden arbetar vi med en bred portfölj inom området ögonhälsa fördelat på tre divisioner med diversifierade produkter och kundgrupper. Bausch & Lombs nordiska huvudkontor finns i Münchenbryggeriet i Stockholm. Hos Bausch & Lomb är alla kollegor lika viktiga, vi litar på varandra, arbetar mot gemensamma mål med hög kvalité och vi ansvarar tillsammans för att det ska kännas bra att komma till jobbet!

Dela detta jobb

logga
Bausch + Lomb söker en affärsinriktad Sales Analyst

Jurek