ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bankrådgivare Företag & Lantbruk

Ansök nu

Bankrådgivare Företag & Lantbruk

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Vill du arbeta med en utvecklande och dynamisk affär?

Drivs du av ett tydligt kundfokus och vill möta våra mindre företag- och lantbrukskunder samt vara ett stöd åt våra rådgivare inom företag och lantbruk?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara ett administrativt stöd till våra rådgivare samt att möta våra befintliga och nya mindre kunder med mål att utveckla segmentet. Du kommer få en bred och värdefull kunskap inom affären som innefattar allt ifrån kredit, AML, transaktioner samt försäljning. I arbetet att stödja våra rådgivare kommer du röra dig ute på våra kundmötesplatser.

Vem är du
Som person är du nyfiken på företag och lantbruksaffären och vill utvecklas inom denna. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom relevant område för tjänsten. Det är meriterande med ett antal års praktisk erfarenhet från bankverksamhet samt Swedsec-licens men om inte så kommer du att lära dig.

För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, bekväm med siffror och har en analytisk förmåga. Samtidigt behöver du ha fallenhet för att uttrycka dig i tal och skrift samt förstå vikten av att ha ordning och reda omkring dig.

Vilka är vi

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro och personligt engagemang skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Hos oss erbjuds du en spännande roll där vi sätter höga mål och där du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas mycket högt i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Du kommer att ingå i ett lantbruks-företagsteam som idag består av 10 trevliga och stödjande kollegor placerade ute i vårt upptagningsområde. Du blir en viktig kugge för att vi skall nå våra gemensamma mål.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2022

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nilsson, Chef förtag & lantbruk bank på tel: 076 773 85 05.

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergö 0411-33 81 03
Kontakt HR: Sara Bülow Fransson; sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!     

Dela detta jobb

Bankrådgivare Företag & Lantbruk

Länsförsäkringar Skåne