ekonomijobb.se

Bankrådgivare Företag, Ängelholm

Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Bankrådgivare Företag, Ängelholm

Vi söker nu en rådgivare inom bank med företag- och lantbruksinriktning till vårt kontor i Ängelholm. Är du en engagerad, driven och samarbetsvillig person som ständigt har kundens bästa i fokus? Är du dessutom en person som strävar efter att göra det lilla extra i kundkontakterna? Då kan du vara den vi söker.

En lite annorlunda arbetsgivare

Länsförsäkringar Skåne erbjuder trygghetslösningar inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. Dessutom så äger kunderna Länsförsäkringar Skåne. Det innebär att varje gång vi har kontakt med en kund, så pratar vi också med en av våra ägare. Detta ställer lite högre krav än vanligt, men det är också en av anledningarna till att vi är så engagerade. Vi har en varm och kamratlig atmosfär och det är en självklarhet för oss att ställa upp för varandra. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans.

Ditt dagliga arbete

Som rådgivare i Länsförsäkringar Bank så kommer du att ha ansvar för såväl våra befintliga företags- och lantbrukskunder som för bearbetningen av nya kunder. Du bokar, förbereder och genomför kundmöten på kontoret samt ute hos kunderna. I teamet finns hög kompetens och pålitliga medarbetare som hjälper samt stöttar dig som är ny. Detta för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål för verksamheten och för att du också ska utvecklas till en ännu skickligare rådgivare hos oss.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi ser att du har relevant utbildning för rollen samt att du har erfarenhet som bankrådgivare mot Företags-/Lantbruksmarknaden. Du är van vid att analysera såväl årsredovisningar som kassaflöde.

Dina personliga egenskaper

Du har en stark egen drivkraft. Du motiveras av att uppnå såväl egna som gemensamma mål. Vidare har du ett intresse för lantbruk och företagande. Du är social och trivs både med att arbeta självständigt som tillsammans med kollegor. Självklart bemöter du dina kunder utifrån våra värderingar på ett personligt, ansvarsfullt och engagerat sätt. Du är förtroendeingivande och strävar efter långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Vi ställer höga krav på kundkontakter, vilket betyder att du behöver ha en mycket god förmåga att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt i såväl tal som skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 4 augusti. Vi kommer att kalla till intervjuer tidigast v.32 med anledning av semestrar. 

Frågor

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne, så är du välkommen att kontakta Kontorschef Bank och Försäkring Ingvar Johansson på 0431-33 91 67. Ansvarig HR är Jeanette Mellborg jeanette.mellborg@lansforsakringar.se och facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall 076-773 80 68.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. 
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-04

Arbetsplats
Ängelholm 

Dela detta jobb

Bankrådgivare Företag, Ängelholm

Länsförsäkringar Skåne