ekonomijobb.se

Vi på Fair Investments Sweden söker nu en driven och lösningsorienterad Backoffice medarbetare med intresse för administration. Du kommer vara med på en spännande resa i ett snabbt växande bolag där du blir en viktig del av bolagets centrala Backofficefunktion. Är du hungrig på nya utmaningar och vill utvecklas och växa tillsammans med oss? Då kan du vara den vi söker.

Dina arbetsuppgifter

  • Hantering av kunddokumentation och ansvar för hela kundflödet

  • Löpande boka och hantera depåer

  • Avstämning och kontroll av genomförda transaktioner, hantering av Corporate Actions

  • Avstämning av konton och settlement av värdepappershandel

  • Löpande kontakt med förvaltare, rådgivare och kunder

Dina utmaningar

Du kommer att jobba nära Backoffice chefen vilket ger dig möjlighet till utveckling inom:

  • Framtagande av rapporter och nyckeltal              

  • Rapportering till Finansinspektionen och Skatteverket

  • Löpande föreslå och initiera förbättringsprojekt på avdelningen

  • Bistå i arbetet med styrdokument

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för administration och finansbranschen. Du är högskoleekonom eller har motsvarande relevant utbildning och goda kunskaper i Excel samt övriga Officeprogrammen. Du är inte främmande för ett högt arbetstempo och en stundtals hög arbetsbelastning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Backoffice relaterade arbetsuppgifter samt innehar Swedsec licens. 

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och analytisk. Du jobbar strukturerat och är ansvarstagande. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas kommer du att jobba nära organisationens samtliga funktioner vilket ställer krav på din sociala förmåga. I övrigt är du en nyfiken person med viljan att lära dig nya saker. Du bör ha god kommunikationsförmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Om Fair Investments Sweden

Fair Investments Sweden grundades 2010 och är en utmanare i finansbranschen. Med vår unika prestationsbaserade affärsmodell sticker vi ut bland storbanker och andra aktörer på marknaden då vår lönsamhet helt baseras på våra kunders värdeökning. På ett två har vi gått från 19 till över 40 medarbetare och vi fortsätter att expandera. 

Din ansökan

Tjänsten omfattar heltid med upp till sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. 

Backoffice medarbetare till växande värdepappersbolag i City

Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb