ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Back Office-medarbetare till Didner & Gerge!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Back Office-medarbetare till Didner & Gerge!

Om vår kund

Didner & Gerge Fonder är ett anrikt fondbolag som grundades i Uppsala 1994. Företaget är kända för och lägger stor vikt vid aktiv förvaltning och långsiktighet och man har ett starkt bolagsfokus. Didner & Gerge förvaltar drygt 60 miljarder kronor åt privatkunder, institutioner och företag. Deras 30 medarbetare arbetar på huvudkontoret på Dragarbrunnsgatan i Uppsala och på filialen i Södra Kungstornet i Stockholm.

Som medarbetare hos Didner & Gerge är du en del av en organisation med en stark företagskultur, engagerade kollegor, tilltalande förmåner och snabba beslutsvägar.

Om tjänsten

Vi söker nu en kollega till vår kunds Back Office-team. I rollen kommer du tillsammans med kollegor att ansvara för att den dagliga dokumentationshanteringen sköts enligt rutin. Du kommer att tillhöra ett härligt team om åtta andra kollegor i liknande roll.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

• Ge service samt hjälpa kunder med frågor via e-post och telefon

• Registrera kunders affärer

• Lägga upp och registrera kunders önskemål utifrån inskickade blanketter

• Arbeta med övriga administrativa uppgifter

• Hjälpa till med allmänna kontorsgöromål

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Didner & Gerge med placering i Uppsala.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk gymnasie- eller högskoleutbildning. Vi ser att du är ödmjuk, flexibel, serviceinriktad samt en ansvarsfull person med glimten i ögat. Vidare att du har en administrativ ådra och trivs med att arbeta i en bred roll. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter på bank eller fondbolag tidigare, men det är inget krav. Dina personliga egenskaper väger tyngst för att lyckas i tjänsten hos Didner & Gerge.

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint är tillsammans med sin systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden (vilka är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance och Life Science).

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi har även kontor och verksamhet i Tel Aviv och Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag i varierande branscher. Många återfinns i start-ups inom tech, inom IT och medicin samt bland banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi vill ständigt vara à jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sina karriärer. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

Dela detta jobb

logo
Back Office-medarbetare till Didner & Gerge!

Aaron Sprint