ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Back Office & Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Back Office & Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

”Det blir bäst om vi mår bra 24/7. Så har vi det här. Vi har en bra dynamik och ingen blir lämnad ensam i sin roll” så säger Camilla Holmstrand, Head of Accounting, Treasury & Tax, som nu söker efter sin nästa kollega.

Som Back Office & Accounting Manager tillhör du Nordic Finance team, och erbjuds en viktig roll i en fin koncern som värnar om människan. Välkommen till en internationell och mångkulturell organisation där utrymme ges att vara den man är.

I denna roll ansvarar du för Back Office teamet om 6 personer. Ett välfungerande team, där ni tillsammans nu tar nästa steg mot att effektivisera arbetssätt och utveckla processer och rutiner.

Tjänsten är placerad på det fina kontoret i Malmö och du rapporterar till Camilla Holmstrand, en van och närvarande ledare som blir ditt bollplank. Du jobbar också i nära samarbete med Sr Accounting Manager och är Accounting-teamet behjälplig vid bokslut.

Huvudansvaret ligger i att kvalitetssäkra avdelningens arbete samt att lagar och regler efterföljs, likaså bolagets riktlinjer kring intern kontroll, samt att utveckla teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för Back Office-teamet och dess ansvarsområden inom leverantörsreskontra, kundreskontra och Cash Management för de nordiska bolagen, och se till att lagar och regler samt bolagets riktlinjer för intern kontroll efterföljs

  • Supportera såväl Sr Accounting Manager och Head of Accounting, som ditt team och övriga kontaktytor runt om i organisationen

  • Ansvara för att utveckla funktionen och dess medarbetare samtidigt som du ser över och utvecklar processer och rutiner inom ert område

  • Ansvara för att månatligen stänga ett av bolagen inom Skånemejerier tillsammans med Sr Accounting Manager

  • Personalansvarig för 6 personer

 Vem söker vi?

För att trivas i rollen ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom området och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har med fördel arbetat på en liknande avdelning på ett Shared Service Center och är väl bekant med flöd och processtänk. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och trivs i en ledande roll. Kanske har du suttit i en liknande roll alternativt som teamleader.

Här lägger vi stor vikt vid personligheten. Du är kommunikativ, prestigelös och hjälpsam. Processtänket har du med dig naturligt från dina tidigare arbetsplatser och du har lätt att skapa dig en överblick för att kunna effektivisera arbetssätt och harmonisera.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Dela detta jobb

Back Office & Accounting Manager till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Mpya Finance AB