ekonomijobb.se

logga

B3 Visab söker etablerade arkitekter inom bank och försäkring

Ort
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

B3 Visab söker etablerade arkitekter inom bank och försäkring

B3 Visab Consulting söker etablerade arkitekter med erfarenhet inom bank och försäkring

B3 Visab Consulting fokuserar på att hjälpa våra kunder inom finansindustrin att lyckas med sin affärsutveckling i den nya digitala ekonomin. Våra kunder står inför stora utmaningar varför vi söker fler vassa konsulter med intresse för bank, finans och försäkring.

Just nu söker vi etablerade arkitekter (Enterprise-, lösnings- och IT-arkitekter) med erfarenhet från bank och försäkring. Du har mångårig erfarenhet av att leda arkitekturarbete i en komplex och krävande miljö. Du är van vid att möta kunden krav på en effektiv transformering mot digitala affärsprocesser samtidigt som prestanda, säkerhet, lagkravsefterlevnad och liknande måste tillgodoses.

Nedan redovisas exempel på faktorer som våra kunder värderar högt hos konsulter från B3 Visab Consulting, oavsett roll:

·       Verksamhets och affärskompetens
Kunskap och erfarenhet inom bank, finans, försäkring och om relevanta regleringar och standardiseringar.

·       Informationsteknologi
Erfarenhet att genomföra förändringsprojekt med stora inslag av IT och förståelse för vikten av en hållbar arkitektur vid utformning av digitala lösningar.

·       Ledarskap
Förmåga att driva förändring i stora organisationer och att navigera smidigt i det politiska landskapet. Förståelse för vikten av god kommunikation vid förändringsarbete.

·       Yrkeskompetens
Dokumenterad yrkeskunskap inom arkitektur, gärna certifierad inom din disciplin.

Förmågan att på ett prestigelöst sätt samarbeta i team är också avgörande för att uppnå önskade effekter hos kunden.

Vi tror att du har 5+ års relevant erfarenhet och att du är etablerad i konsultrollen. Hos våra kunder behöver du kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som konsult på B3 Visab Consulting får du intressanta uppdrag i ett företag med sympatiska värderingar och med en attraktiv ersättningsmodell.

Kontakt

Om du vill veta mer är du mer än välkommen att höra av dig. Kontakta vår VD, Susanne Nordvall på 070-823 57 55 eller ansök via nedan länk.

 

Dela detta jobb

logga
B3 Visab söker etablerade arkitekter inom bank och försäkring

B3 Consulting Group