ekonomijobb.se

Avtals- och förvaltningskoordinator till företag i stark tillväxt

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Avtals- och förvaltningskoordinator till företag i stark tillväxt

 

Svenska Handelsfastigheter är en privat och stabil fastighetsägare som i samverkan med ledande detaljhandelsföretag utvecklar attraktiva handelsplatser. Ägarna är långsiktiga vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Bolaget, som har grundats av Lennart Sten, Thomas Holm och Johan Röhss, befinner sig i fortsatt tillväxt och söker nu en avtals- och förvaltningskoordinator.

Idag har bolaget 280 fastigheter över hela landet och sammanlagt närmare 810 000 kvm kommersiella ytor i portföljen till ett värde av ca 14,1 miljarder kr. Svenska Handelsfastigheter har särskilt fokus på externa handelslägen. Genom ett nära samarbete med detaljhandelskedjor, kommuner och förvärv har företaget ytterligare handelsytor som tillkommer och som gör att det växer.


Avtals- och förvaltningskoordinator till företag i stark tillväxt

Lockas du av att få arbeta i en ny roll där du själv kan påverka innehållet? Vill du arbeta på ett företag med ledorden erfarenhet, långsiktighet och samverkan? Tycker du om när det händer saker och man fattar snabba beslut? Då kan tjänsten som avtals- och förvaltningskoordinator hos Svenska Handelsfastigheter vara rätt tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
I den nya rollen som avtals- och förvaltningskoordinator skriver och hanterar du avtal, både löpande och i samband med förvärv. Du arbetar med avräkningar gällande drift och omsättning och tar fram viktiga nyckeltal. Rollen är bred och innefattar även att stötta bolagets förvaltare vid olika frågeställningar. Du hanterar en stor mängd data i främst Excel och Word. Arbetet sker i nära samarbete med både hyrescontroller, övriga ekonomiavdelningen och företagets förvaltningsorganisation.

Din profil
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom hur man skriver avtal. Du har erfarenhet från fastighetsbranschen och kunskap/förståelse för såväl hyresadministration, kontraktsansvar som hyrescontrolling. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift.

Mycket goda kunskaper i Excel med hantering/sammankoppling av stor mängd data och erfarenhet av att göra egna Pivottabeller är ett krav för att klara av tjänsten, liksom att du är en van användare av Word.

Gymnasial utbildning inom ekonomi och utbildning inom hyresjuridik är meriterande. Även grundläggande erfarenhet av arbete med hyresjuridik är meriterande.

Som person är du analytisk, nyfiken och mycket noggrann. Du är strukturerad, serviceinriktad och tycker om att lära dig nya saker. Det är viktigt att du tycker om förändringar och när saker sker snabbt, samt är trygg i hur du ska agera när du behöver prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Det är av stor vikt att du är kommunikativ, stresstålig och positiv till din läggning och att du trivs med stora kontaktytor och att arbeta i team.

Vad Svenska Handelsfastigheter erbjuder dig
Som medarbetare på Svenska Handelsfastigheter har du mycket goda möjligheter att utvecklas och själv påverka din roll. Du kommer att tillhöra ett härligt team som har kul tillsammans och du får en coachande och tydlig chef. Du blir del av ett företag med stor lyhördhet och öppenhet där ditt bidrag uppskattas.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som avtals- och förvaltningskoordinator passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Svenska Handelsfastigheter med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på karina.andersson@fasticon.se eller 073-023 22 18. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Avtals- och förvaltningskoordinator till företag i stark tillväxt

Fasticon AB