ekonomijobb.se

Avtal/kategoriansvarig till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Avtal/kategoriansvarig till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

I rollen som Avtalsansvarig/Kategoriansvarig är du med och bidrar till framtidens hälso-och sjukvård!

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) är en del av Region Östergötlands organisation och ansvarar för tjänster inom facility management, upphandling, HR, ekonomi, IT, medicinsk teknik, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, folkhälsa och vårdnära verksamhetsutveckling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord.

De strävar efter att ge individen både ansvar och handlingsutrymme. Deras organisation präglas av stor drivkraft, tydligt utvecklingsfokus och ett öppet och kreativt samarbetsklimat.

Deras vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd. Som en del i det arbetet kommer de att utveckla upphandlingsenheten mot en effektiv, tydlig och sammanhållen inköpsorganisation, som ansvarar för hela inköpsprocessen.

Nu söker vi en Avtalsansvarig som på sikt även kommer axla rollen som Kategoriansvarig. En ny roll i organisationen som du får möjligheten att vara med och forma, vilket är ytterligare ett steg i riktningen mot Region Östergötlands nya inköpsorganisation.

Vad erbjuder Region Östergötland dig?

Du får en viktig roll i den spännande utvecklingsfas verksamheten går in i, med syfte att vidareutveckla en inköpsorganisation som arbetar med kategoristyrt inköp. Du kommer att få bidra i arbetet med att utveckla affärsmässighet, struktur och rutiner för hela inköpskedjan.

Region Östergötland ligger i framkant gällande teknikutveckling, AI, digitalisering och andra spännande fokusområden kopplade till framtidens hälso- och sjukvård.

Region Östergötland vill också främja deras medarbetares möjlighet till balans i livet. Generösa friskvårdsmöjligheter, bra förmåner och flexibla arbetstider är också en del av erbjudandet. CVU är placerad mitt i centrala Linköping i trevliga och moderna lokaler.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Avtalsansvarig har du det övergripande ansvaret vilket innebär uppföljning, leverantörskontakter, kontraktsmöten men även strategiskt arbete avseende avtalshantering genom att utveckla avtal och arbetssätt.

På sikt kommer du även axla rollen som Kategoriansvarig där du har huvudansvar för en huvudkategori och ansvarar för att driva strategiarbete inom denna. Vidare ansvarar du för att ta fram upphandlingsplan för din kategori och tillse att denna ligger i linje med strategin. Dessutom kommer du att ha avtals/leverantörsansvar inom din kategori.

Din profil

Vi ser att du kan ha olika typer av bakgrund men gemensamt är att du har ett stort intresse och fallenhet för goda affärer. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av leverantörs- eller kundansvar med goda erfarenheter av komplexa avtals- och affärsfrågor.

Du har adekvat akademisk utbildning, t.ex. inom affärsjuridik, ekonom eller motsvarande erfarenhet. Du har god juridisk kunskap och kunskap i att tolka avtal, god systemvana samt god svenska i tal och skrift.

Som person har du förmågan att ur ett helhetsperspektiv på organisationen ta affärsmässiga beslut samtidigt som du har en naturlig förmåga att på ett förtroendeingivande sätt aktivt skapa och bygga relationer med personer både inom organisationen och utanför. Du är initiativtagande och ser till att initiera och driva utveckling av arbetssätt och processer. Vidare har du en god planeringsförmåga samt utbyter erfarenheter och idéer med andra för att skapa win-win lösningar.

Ansök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast 2019-08-11.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen i enlighet med GDPR. Vid frågor avseende tjänsten är du självklart välkommen att höra av dig direkt till ansvariga konsulter.

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av Uniks konsulter Kristina Lind, kristina.lind@unikresurs.se, 076-778 15 13 eller Lovisa Holgersson, lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31.

Centrum för verksamhetsstöd och utveckling utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner. Målet är att skapa mervärde och underlätta för vården, våra chefer och för regional utveckling. CVU har en horisontell organisation bestående av ett antal verksamhetsområden som samverkar.

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Avtal/kategoriansvarig till Region Östergötlands nya inköpsorganisation

Unik Resurs i Sverige AB