ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Auto1 söker en Business Controller Nordics

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Auto1 söker en Business Controller Nordics

Vi söker nu en Business Controller som med sitt engagemang och affärsdriv vill arbeta i en roll med möjlighet att påverka företagets utveckling.

Är du strukturerad och noggrann samt trivs i en roll med många kontaktytor? Vill du arbeta i en internationell och snabbt växlande miljö inom fordonsindustrin? Då kan den här rollen vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller är du länken mellan våra samarbetspartners, interna system och rapportering – både till externa intressenter och vårt moderbolag i Tyskland. Här stora möjligheter att bidra med förbättring av processer och rutiner för att utveckla affären. Hos oss har du en viktig roll där du kommer jobba framåtblickande med ett övergripande kontrollansvar av verksamheten. Du kommer även att arbeta med löpande finansiell- och verksamhetsrapportering inom Norden.
Som Controller hos oss kommer du att ingå i företagets ekonomiavdelning och arbeta nära tillsammans med vår ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Löpande rapportering lokalt samt till moderbolag

  • Kontrollansvar av verksamheten gällande ekonomi

  • Analys av stor mängd data samt rapportering på ett pedagogiskt sätt

  • Ad/hoc-uppgifter (högt som lågt)

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet från en liknande controllerroll och med en akademisk examen inom ekonomi. Du har även goda kunskaper av extern redovisning. Som person är du strukturerad och analytisk och drivs av problemlösning. Du är flexibel och har en förmåga för att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Du har även en god kommunikativ förmåga och uppskattar att skapa relationer både internt och externt. Du är noggrann och ansvarsfull, kan arbeta självständigt samt har förmågan att utreda, prioritera och strukturera.

För att passa in hos Auto1 är det av stor vikt att du öppen, socialt säker och vågar utmana och ifrågasätta på ett konstruktivt sätt samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att se helheten. Vi tror även att du trivs i en föränderlig arbetsmiljö samt är självgående och kan självständigt driva ditt arbete framåt.
Du är en avancerad användare av Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll i en miljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar. Du kommer ha stor möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i Bromma.
I denna rekrytering samarbetar Auto1 med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen. Vi bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. Vårt lokala varumärke, Viköperdinbil.se, erbjuder våra kunder det snabbaste och smidigaste sättet att sälja bil på. Vårt varumärke, AUTO1.com, är Europas största B2B-plattform för bilåterförsäljare. Genom vårt varumärke Autohero, använder vi våra erfarenheter till att bygga ett varumärke som erbjuder det den bästa kundupplevelsen av att köpa en bil online. Vi finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på över 3.5 miljarder euro under 2019.

 

Dela detta jobb

logga
Auto1 söker en Business Controller Nordics

Jurek