ekonomijobb.se

Auktoriserad revisor/revisorsassistent

Nygårdens Revision är ett litet företag på sju anställda. Vi jobbar med redovisning och revision. Nu söker vi en engagerad medarbetare som har intresse att jobba med revision.

Vi söker dig som är eller har utbildningen för att kunna bli auktoriserad revisor. Är du redan auktoriserad revisor kommer du att få egna kunder som du är ansvarig för.

Vill du bli auktoriserad revisor så söker vi dig som uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Du bör ha några års erfarenhet av byråarbete och kunskap om revisionsprocesser. Vi ser att du har som mål att bli självständig och i framtiden ta steget till att skriva auktorisationsprovet och bli auktoriserad revisor. Som person är du ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll.

Vi jobbar i huvudsak med små och medelstora ägarledda bolag i olika branscher. Din roll som revisor på Nygårdens Revision är mer än bara granskning, du kommer att få vara rådgivare inom bland annat redovisnings- och skattefrågor. Som person är du ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Då vi jobbar i nära samarbete med våra kunder bör du vara social och ha ett starkt kundfokus.

På Nygårdens Revision är vi måna om att man kan samarbeta med sina kollegor och vill engagera sig i sin arbetsplats. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen: 22 augusti.

Då det är semestertider kommer möjligheten till att svara på frågor vara begränsad.

 

 

 

Auktoriserad revisor/revisorsassistent

Ansök nu

Dela detta jobb