ekonomijobb.se

ASB Resursstöd

Ort
Utgår

2018-07-22

Ansök nu

ASB Resursstöd

ASB Resursstöd

Till Länsförsäkringar Bank söker vi nu en medarbetare tillgruppen resursstöd inom affärsenhet Bank.

Om jobbet 

Som medarbetare inom resursstöd kommer du i huvudsak att arbeta med: 

  • Granskning och produktion av lånehandlingar, tillträden på distans och bankbyte 
  • Du kommer att vara delaktig i att utveckla och förbättra befintliga arbetssätt, rutiner och instruktioner för att kunna leverera en så bra service som möjligt till länsförsäkringsbolagen  
  • Du ger service på telefon och mejl till säljare och rådgivare i länsförsäkringsgruppen 

Tjänstens placering är Helsingborg. 

Vem är du? 

Vi söker dig som: 

  • Har kund och kvalité i fokus 
  • Har bankerfarenhet, företagserfarenhet är ett plus 
  • Har kunskaper kring privat- och företagslån 
  • Är samarbetsvillig, motiveras av att lösa problem och hitta förbättringar 
  • Är en ansvarstagare med professionell och trygg framtoning 
  • Har god datorvana 

Du bör vara en kompetent administratör och brinner för att leverera god service till det effektiva rådgivningsmötet. Vi ser gärna att du trivs i en entreprenörsmiljö där du ständigt drivs av att utveckla och förbättra.  

Du har kompetens i att utveckla och förbättra befintliga arbetssätt och rutiner. Du har ett serviceinriktat fokus och trivs med att arbeta med stor variation av komplexa frågeställningar. 

Om oss

Avdelningen Låna och Spara & Betala på Affärsservice Bank hanterar produktion och granskning av lånehandlingar, tillträde på distans, utbetalningar av lån, byta bank och kontoavslut. Arbetet kan även innehålla att arbeta med, posthantering och andra Backoffice relaterade uppgifter.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson

Johan Rausgård 
Chef
042-633 81 95

Anette Andersson 
Fackligt kontaktombud FTF
042-6338946

Dela detta jobb

ASB Resursstöd

Länsförsäkringar AB