ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Aros Kapital söker Kreditansvarig

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Aros Kapital söker Kreditansvarig

Vi på Aros Kapital är proffs på finansiella tjänster till företag såsom krediter, fakturaköp, leasing och inkasso. Till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation och värdesätter stark personlig drivkraft och personer som vill vidareutveckla verksamheten med oss. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London men vi behöver dig till vårt huvudkontor i Göteborg!

Aros Kapital omsatte under 2020 ca 355 miljoner kronor med ett resultat på ca. 100 miljoner före skatt och vi befinner oss i ett expansivt skede med en förändring av branschen i sikte.

Vi tror på att allt är möjligt med rätt inställning och arbetar därför löpande med att stärka vårt team med likasinnade, de bästa på marknaden.

Arbetsbeskrivning

Som Kreditansvarig för företagskrediter kommer du att arbeta mot företagskunder med ansvar för att mäta, identifiera, kontrollera och rapportera de risker som Aros är exponerat för. Det löpande arbetet är fokuserat på krediter med förhöjd risk och obeståndsärenden där du ansvarar för att föreslå eller vidta åtgärder som överenskommelse om avbetalningsplaner, uppsägningar, upprättande och uppföljning av handlingsplaner samt inhämtande av kompletterande säkerheter. Du förväntas arbeta självständigt och proaktivt samtidigt som du arbetar nära Bolagets inkassoavdelning, jurister och låneteam. 

Som ett led i att förbättra kreditriskhanteringen arbetar du med framtagande av dokumentation kring processer och rutiner samt löpande utveckling och förbättringar av dessa. I ditt arbete med uppföljning och kontroll av krediter kommer du ha löpande kontakt med Bolagets kunder, myndigheter och övriga avdelningar inom företaget.

Vem är du?

Vi ser att du har ekonomiutbildning och några års erfarenhet inom krediter och inkasso som gett dig goda kunskaper inom området. Dina språkkunskaper är obehindrade i svenska och engelska tal och skrift och vi finner det meriterande om du har vana från arbete i Excel.

Du är en modig, driven, engagerad och passionerad person som vill arbeta i en miljö med likasinnade. Du har lätt för att bilda dig uppfattningar och göra rimlighetsbedömningar och trivs i ett snabbt tempo. Du fattar gärna beslut och har förståelse för att man ibland måste göra det baserad på den information som finns tillgänglig, även om den inte är fullständig. Du trivs med utmaningar och att vara i en organisation med hög tillväxt under ständig förändring. Du bör vara bekväm med att sätta gränser och har integritet samt är med fördel en resultatinriktad lagspelare som vill utvecklas och tillförda värde till ditt närmaste team som består av fyra personer.

Vad erbjuder Aros dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en härlig fartfylld miljö där prestationer uppmärksammas och både din och Bolagets utveckling är viktig. Du erbjuds möjligheten till stor personlig utveckling och en hög grad av ansvar. Vi välkomnar dig till vårt helt nybyggda kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur.

Start

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Celestian på telefonnummer 076-002 69 11 eller cecilia.celestian@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Dela detta jobb

logga
Aros Kapital söker Kreditansvarig

Jurek