ekonomijobb.se

logga

Arkivarie till statlig myndighet på Kungsholmen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Arkivarie till statlig myndighet på Kungsholmen

Nu söker vi dig med utbildning inom arkivvetenskap och som vill vara med i införandet av ett nytt kärnverksamhetssystem. Är du tillgänglig omgående? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som arkivarie kommer du att utreda vilken information och vilka handlingar som kan gallras/rensas i ett verksamhetssystem som kommer tas i bruk under 2021, samt ta fram en gallringsframställan i det fall en sådan behövs. Systemet ersätter flera befintliga system och ska hantera platsanvisning och klientadministration, behandlingsplanering, beslut, journalföring och uppföljning av verksamheten, samt stödja fakturering.

Vem är du? 

  • 60 högskolepoäng arkivvetenskap
  • Erfarenhet av informationsvärdering

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på 100% med start 2020-09-01 och löper under en månad. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Melanie Grunow på melanie.grunow@jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Arkivarie till statlig myndighet på Kungsholmen

Jurek