ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du vår nästa Lönekonsult?

Ort
Utgår

2023-01-05

Ansök nu

Är du vår nästa Lönekonsult?

Vi sköter löneadministration åt företag över hela Sverige, från mindre företag med bara en anställd till större med flera hundra anställda. Vi letar efter dig som vill vara med och ta Win Win Ekonomi till ännu högre höjder! 

Att arbeta som lönekonsult på Win Win Ekonomi

Som lönekonsult på Win Win Ekonomi sköter du (i samarbete med kollegor) lön åt små och medelstora företag. Vi är numera 7 lönekonsulter i teamet. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor. Som lönekonsult är det viktigt att du är duktig på att hålla deadlines och trivs med att stora delar av arbetet har fasta rutiner.

Det här förväntas du åstadkomma

Som lönekonsult ansvarar du för att samtliga löner blir korrekta och att de betalas ut i tid. Du arbetar både mot kund och självständigt vilket gör att det krävs både kommunikation och noggrannhet. Du kommer arbeta i lönesystemen som exempelvis Visma Lön 600, Agda PS och Fortnox. Vidare förväntas du som lönekonsult på Win Win Ekonomi även vara med och bidra till att vår byrå växer och når högt satta mål - exempelvis genom att få kunderna att rekommendera oss till andra företagare. 

Du kommer bland annat att: 

  • Agera som rådgivare inom områden kopplade till lön, exempelvis lagar och kollektivavtal, pension, HR och försäkring.

  • I dialog med kunden säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalitet, till exempel genom att ha stabila digitala processer och rutiner samt tydliga deadlines.

  • Att arbeta med kvalitet, eftersom våra kunder förväntar sig att det vi levererar är korrekt och professionellt.

  • Agera som intern support i lönefrågor.

Lönekonsult – din önskade profil 

  • Du besitter kunskaper inom löneområdet och att utveckla löneprocessen på ett proaktivt sätt samt att du förstår innebörden av att arbeta som konsult.

  • Du har 1 - 3 års erfarenhet från att ha arbetat med lön från en redovisningsbyrå eller löneavdelning. 

  • Du är van vid digitalt arbete och har erfarenhet av lönesystem.

  • Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare, vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din, teamets och företagets prestation.

  • Du har en relevant utbildning inom löne-området, helst från en yrkeshögskola.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).
Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

logga
Är du vår nästa Lönekonsult?

Win-Win Ekonomi AB