ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du vår nästa kvalitetssäkrare?

Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Är du vår nästa kvalitetssäkrare?

Kvalitetssäkring, granskning och penningtvätt, är detta saker som du går igång på? Kul, då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en kvalitetssäkrare vill vara med och ta Win Win Ekonomi till ännu högre höjder. Läs mer om rollen, om våra arbetssätt och team nedan. Ansök redan idag om du känner dig träffad!

Att arbeta som kvalitetssäkrare på Win Win Ekonomi

Som kvalitetssäkrare på Win Win Ekonomi ansvarar du för den interna kvalitetssäkringen av vårt arbete. Arbetet består av en kombination av självständigt arbete och samarbete med kollegor. Hos oss är tempot och viljan till förändring och förbättring hög. Med andra ord så bör du trivas i en miljö präglad av utveckling, digitalisering och samarbeten.

Vi är indelade i specialiserade redovisningsteam (med 4-10 medarbetare i varje),och utöver dessa team har vi även specialister och stödfunktioner som du kommer att samarbeta med.

Vad vi erbjuder

Förutom att vi är ett riktigt gött gäng och erbjuder dig en arbetsplats i absoluta världsklass, så ser vi alltid till att äta frukost och lunch tillsammans. Vi har fokus på gemenskap, så att ta en AW tillsammans är inget ovanligt för det här gänget! Vi har också fokus på friskvård och tror starkt på att vi presenterar bäst när vi mår som bäst. Så vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna på lunchen.

Du kommer jobba brett och med samtliga team, bestående av;

- Småbolagsteamet: Arbetar med enpersonersföretag. Har stora mängder kunder och arbetar mycket processinriktat för att hantera dessa effektivt samtidigt som kunden ska uppleva hög personlig service.
- Entreprenörsteamet: Arbetar med företag som har anställda, men i regel färre än 20 medarbetare. I regel ägarledda företag, som både behöver hjälp med återkommande uppgifter och som har ad hoc-frågor.
- Internationella teamet/storbolagsteamet: Arbetar med utlandsägda företag samt de större svenskägda kundföretagen. I regel innebär detta att kunden har 20-200 medarbetare, högre krav på rapporteringen (som i flera fall sker till CFO/controller på moderbolaget i annat land), kan vara IFRS, etc.


Det här förväntas du åstadkomma

Du kommer arbeta med intern kvalitetssäkring av vårt arbete, vidareutbildning samt kunskapsutbyte för att vi ska kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder. Att redovisningen blir korrekt är bara en av grundstenarna i ditt arbete, vilket innebär att granska och kvalitetssäkra dina kollegors arbete. Kvalitetssäkring innebär bland annat att införa rutiner för att undvika att samma fel uppstår fler gånger. Vi förväntar oss inte att du kan allt och sitter på något facit, men vi tror att du är bra på att ta reda på information som du sedan gillar att delar vidare med dina kollegor. Rollen passar dig som gillar att jobba ensam men som samtidigt är en team player. Du blir en viktig spelare i vår organisation med många kontaktytor i organisationen. Du blir ett viktigt stöd för oss och utvecklingsmöjligheterna i den här rollen är oändliga, du kommer kunna vara med och forma din roll! 


Din önskade profil

  • Du är en god relationsbyggare, tävlingsinriktad lagspelare som vill lära dig nytt och utveckla dig själv för att förbättra din och dina kollegor prestation.

  • Som person är du initiativtagande och kommunikativ. Du ser vad som behöver göras och har inte svårt för att hugga tag i saker! Vidare kommunicerar du på ett pedagogiskt sätt vad som är fel och vad samt hur det ska åtgärdas och vidareutbildar dina kollegor.

  • Du har 2-3 års relevant erfarenhet och vi tror du kan ha jobbat som revisionsassistent sen tidigare och är van vid granskning.

  • Du har gått en relevant högskoleutbildning, antingen inom revision eller civilekonom eller liknande.

Meriterande:

  • Du kan jobba efter Reko och de etiska reglerna som finns. Har du inte utbildning inom Reko så erbjuder vi det.

  • Om du inte redan är auktoriserad, så har du möjlighet att bli det i den här rollen.

Vill du växa och utvecklas med oss?

Win Win Ekonomi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett dynamiskt företag som befinner sig på en spännande utvecklings- och tillväxtresa. Vill du anta utmaningen så finns här alla möjligheter. Hos oss får du tidigt ta ansvar och tillsammans gör vi upp en utvecklingsplan för dig. För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du som individ får samtidigt stöd av engagerade kollegor och chefer för att utvecklas. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder.

Om Win Win Ekonomi

Win Win Ekonomi är en av Sveriges populäraste och snabbast växande redovisningsbyråer. Vi har därför belönats med Gasell-utmärkelser från Dagens Industri flera gånger. De senaste åren har vi även belönats med priser som branschens bästa arbetsgivare (av Visma, 2019) och som Årets Framtidsbyrå (av FAR, 2020).
Vi hjälper ägarledda företag att fokusera på sin kärnverksamhet, då vi tar hand om deras ekonomiadministration. Vi har konsulter inom redovisning och lön. Flera av våra konsulter är auktoriserade, och vi är medlemmar i branschorganisationen FAR. Vi fokuserar på långsiktig utveckling, för både våra medarbetare och våra uppdragsgivare. Samtliga dessa tjänster utgår från våra kontor i Globenområdet. Vi uppskattar mångfald. Läs mer om Win Win Ekonomi på: www.winwin-ekonomi.se

Ansökan och mer information

Vi tar emot ansökningar löpande, och bokar då in intervjuer. Vi arbetar en grundlig urvalsprocess, som både innehåller flera intervjuer och flera tester. Samtliga kandidater får direkt efter ansökan besvara ett kort test online. Därefter sker urval, och sedan genomförs första intervjun på telefon. För de kandidater som går vidare långt i processen följer ytterligare tester samt intervju på vårt kontor.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logga
Är du vår nästa kvalitetssäkrare?

Win-Win Ekonomi AB