ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ÄR DU STUDENT OCH SÖKER ETT MERITERANDE DELTIDSJOBB?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-19

Ansök nu

ÄR DU STUDENT OCH SÖKER ETT MERITERANDE DELTIDSJOBB?

Då har du nu världens chans att bli en del av ett välkänt företag och deras uppdrag att hjälpa människor röra sig fritt, på ett hållbart och meningsfullt sätt. Du kommer att arbeta med förstklassig service gentemot deras kunder och ha flexibelt schema där du kommer att arbeta kvällar och helger. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning kundservicemedarbetare.

Du behöver vara tillgänglig för jobb minst två dagar i veckan, passen förlagda vardagskvällar (17:00 - 22:00) samt helger och vid behov kontorstider. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha lokaler belägna centralt i Stockholm City. Start är omgående och uppdraget kommer att löpa långsiktigt. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta ute hos kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att supportera företagets kunder via främst chatt och telefon, men även att hantera mejl och mer undersökande supportärenden.. Ärendena som kommer in kommer att vara varierande och du kommer att få en gedigen introduktion.

Vi söker dig som

  • Studerar på Universitet/Högskola om minst 50 % och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i den dagliga kommunikationen
  • Brinner för service och har sedan tidigare serviceerfarenhet
  • Ser dig själv långsiktigt i tjänsten

Det är ytterst meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice Du som söker den här tjänsten är trygg i dig själv och har en positiv inställning. Du är självgående och det faller sig naturligt för dig att lösa problem och du ger allt för att ge varje kund bästa möjliga service. Du är vidare flexibel och är en kollega som gärna ställer upp och tar extrapass vid behov.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Lön: Timlön + OB under kvällar och helger

  • Placering: Kontoret ligger centralt beläget i Stockholm City. När du är bekväm i rollen kommer det finnas möjlighet att jobba hemifrån.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

ÄR DU STUDENT OCH SÖKER ETT MERITERANDE DELTIDSJOBB?

Academic Work