ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du Hammarels nya inköpare?

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

Är du Hammarels nya inköpare?

Är du Hammarels nya inköpare?

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Hammarel letar efter en ny driven person till vårt inköpsteam. Här trivs du som är lösningsfokuserad och brinner för ett tätt samarbete med leverantörer. Vill du också komma till en stabil och trygg arbetsplats där du får möjlighet att snabbt ta stort ansvar så kan tjänsten som inköpare hos oss vara precis rätt för dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING
I rollen som inköpare har du ett stort ansvar i inköpsprocessen. Du kommer vara en viktig kugge i hela kedjan där du till stor del förväntas arbeta självgående, men givetvis med bra stöttning av ditt team. Din arbetsdag består av intern kontakt med bland annat produktionsansvarige, samt extern kontakt med leverantörer, ansvar för löpande beställningar, bevakning av order och inköpsanalyser. Tjänsten passar dig som vill komma till ett omväxlande arbete med möjligheter att påverka och utveckla processer och den egna rollen.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
• Hantera beställningar, uppföljningar samt leverantörs- och kundkontakt
• Sköta orderhandläggning och bekräftelser
• Planera, följa upp och utvärdera nyckeltal samt rapporter

Personprofil
Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med ett högt arbetstempo. Du är en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären. Du vill få möjligheten att komma till en tjänst där du får nytta av din noggranna och strukturerade sida.

Du kan ha arbetat med inköp tidigare, eller varit i en roll med mycket planering och leverantörs- eller kundkontakt. För denna roll ser vi dock främst till dina personliga egenskaper. Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Vi tror att du är van att arbeta med många kontaktytor och trivs med att skapa långsiktiga relationer.

Vidare söker vi dig som har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har en ekonomi- eller ingenjörsutbildning, men inget krav. Vi ser att du har god datorvana och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Som person är du driven och självgående samt ansvarstagande med ett strukturerat arbetssätt.

Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Plats: Örebro

Företagspresentation
Tack vare vår höga kvalitet, geografiskt strategiska placering och breda kompetens levererar vi på Hammarel AB våra produkter och entreprenader till några av Sveriges ledande företag.

Vår positiva utveckling är ett resultat av flexibilitet, kunskap och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra produkter, då det kommer till allt från personsäkerhet till dimensionering.

Våra lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreprenader erbjuder många valmöjligheter för våra kunder. Vi handplockar rätt komponenter från ledande tillverkare och utformar sedan våra produkter utifrån kundens önskemål och behov.

Hammarel AB är placerat lättillgängligt i Örebro. Här finns produktion och kontor med 30 medarbetare. Bolaget omsätter drygt 80 miljoner årligen. Hammarel AB har högsta kreditvärdighet. Läs gärna mer på vår hemsida: www.hammarel.se.

Hammarel AB tillhör sedan 2022 Ernströmgruppen. Ernströmgruppen är en familjeägd industrikoncern som tillsammans med entreprenörer vill bygga bättre företag för framtida generationer. Bolagets verksamheter spänner över allt från marinsäkerhetsutrustning och teknikhandel, till leverans av komponenter och tjänster för energieffektivisering av industrier och fastigheter. Ernströmgruppen består idag av mer än 40 företag med en total omsättning runt 3,5 miljarder kronor och har över 1100 anställda i Norden och norra Europa. Läs mer på www.ernstromgruppen.com.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Är du Hammarels nya inköpare?

PerformIQ